Så kan de gå




För det första
så är jag så trött att jag håller på att somna sittandes. Har träningsvärk i rumpa, rygg och lite i axlar från igår. Har precis kekat middag och ska i princip hoppa in i en dusch och gå och lägga mig faktiskt.

För det andra
så tror jag gud besvarade mina tankar om att jag behövde ett par löparbyxor när mjukisarna skavde på gymmet igår, för idag damp de ner ett par löparbyxor och en söt träningströja i brevlådan! Score, dom ska testas på onsdag!




Impulsivt



Körde mitt nya schema på gymmet idag. Det känns kan jag lova. Träningsvärk imorgon.


Är på lisö förövrigt. Älskar impulser!



Dreams..



Dröm 1


Efter jag somnat igen så upplevde jag min värsta mardröm på länge. Jag har inte drömt en mardröm jag kommer ihåg på flera år.
Det var iaf en mördare utklädd till clown som de i helicoptern letade efter. Jag såg honom när jag kollade ut genom mitt fönster. Han hånlog och lipade. Jag fick panik när en människa (jag tror de kan ha varit min mamma) bestämde mig från att gå fram till honom. (jag har svårt att identifiera människor i mina drömmar) Han satt på en gungställning av nått slag på baksidan. När hon går ut springer jag efter och när vi når fram till honom är det bara en liten leksak som sitter där. En kopia av honom, inte större än en barbiedocka. Vi springer tillbaka in i huset och jag känner verkligen paniken. Efter det är det suddigt. Jag har panik över att jag hittar öppnade fönster om och om igen, jag stänger dom och när jag kommer tillbaka är dom öppna igen. Jag vaknar upp nånstans efter det..

Dröm 2

Den börjar utspela sig på Sorunda ridklubb utav okänd anledning, men vad som händer där kommer jag inte ihåg. I nästa scen befinner jag mig i nått som jag tror ska föreställa en blandning av min mormors hus och min farbrors. Den här drömmen var kortare och jag kommer inte ihåg mycket. Jag kollar iaf på en soffa som står där. Igenom tyget så har någon satt fast massa säkerhetsnålar som är öppna. Jag börjar plocka bort dom och när jag kommer till en av de sista så fastnar den i mitt skín. Den sitter fast och ju mer jag drar i den desto djupare fastnar den. Jag känner hur nålen går igenom mitt finger. Det gör förjävligt ont. Jag ropar på min farbror men ingen svarar. När jag lyckats få ut nålen så kommer det en tjock man som går förbi och möter min blick, han går förbi in i ett annat rum. Han har händerna längs med sidorna och i den ena har han en pistol. När han försvunnit så springer jag och gömmer mig i en garderob. Men han hittar mig. Jag slänger mig bakåt och trycker mig mot väggen längst in. Då är det någon (jag tror det var min mormor) som lyckas sänka honom på något sätt. (hur vet jag inte) Hon säger att jag ska springa nånstans, men jag kommer inte ihåg vart. Jag springer mot ytterdörren iaf och ser någon jag känner genom ett fönster. När jag kommer ut så ligger hela min familj inkl. min farbror, och sover med gråa täcken på gräsmattan. Flickan jag såg sitter på en stor trehjuling och verkar vara utvecklignsstörd, hon är i min ålder, hon cyklar sakta och ser ner i marken hela tiden.

När jag vaknar efter det har jag en obehaglig känsla i mitt finger. Och nu när jag skriver det här i efterhand undrar jag om min familj sov eller var döda och låg övertäckta med grå plast...





2 a.m.



Igår somnade jag runt 12 men vaknade igen vid 2 utav att en helicopter flög väldigt nära mitt hus. Kikade snabbt ut under rullgardinen när mitt rum fylldes av ljus som kom in från kanterna. Det såg ut som att den letade efter något för den hovrade över hela mjärdvägen tills den tillslut landade. Ett tag senare flög den iväg, kommer inte ihåg hur länge den stod på marken dock men eftersom de stängde av motorn måste de ha varit ett tag. Hörde av nån på FB att det va ett rån, men jag vet inte. Jag försökte iaf intala mig själv att det var nån som var sjuk, men den teorin sprack när de stängde av motorn. Jag fick en stark känsla att jag ville gå och låsa altandörren och dubbelkolla om vår ytterdörr var låst samt stänga alla fönster, måste ha varit för att jag var halv-vaken och har kollat lite för mycket på Criminal Minds på sistone. Obehagligt var det iaf. Mitt nästa inlägg var också obehagligt...





Heavy thinking




Egentligen borde det inte spela någon roll hur många personer man ligger med, utan hur många gånger man legat totalt.





Middag




Förlåt om blden totalförstör intrycket men jag orkade inte anstränga mig. Supergott och enkelt recept!







Vegetarisk curryröra

3dl creme fraiche el gräddfil
2 dl majonäs
1 mindre paprika
1/2 rödlök
1 burk annanas
2 tsk curry el mer
1/2 påse qourn bitar
Salt & peppar


Paprikan och annanasen kan bytas ut mot äpple
Rödlöken kan bytas mot purjo
Quornbitarna kan bytas mot grillad kyckling




The little things in life you love...





PEZ har alltid varit en favorit! Barnsligt kul.




Fredag



Är, har varit och förblir en väldigt ointressant fredag. Just nu ligger jag på rygg i mitt rum, lampan är släckt och john mayer sjunger ur mina högtalare. Ligger och räknar alla människor jag hatar. Det har blivit en rätt stor hög de senaste åren. Varför jag gör detta vet jag egentligen inte. Det är sånt jag gör i min ensamhet liksom. Tänker på folk jag älskar och folk jag hatar, de som sårat mig och de jag sårat. Vilken kategori väger tyngst, kärlek eller hat? Mina själviska val eller andras? Jag vet faktiskt inte.

Är detta filosofi eller bara övertänkande?




06.43



Trött och seg som fan men nu drar jag iväg på aerobics! Whoop whoop!





Dr. Spencer Reed



Sötastjustnu





Matthew Gray Gubler




Tandreglering



Sitter och försöker välja vilken tandreglerare jag ska gå till. Är sugen på Stureplans tandreglering. Dom har en speciell metod att sätta tandställningen på insidan så att den inte syns. Osynlig tandställning kallas det visst. Kenza fick ju sin där, då måste det vara bra. Känns ju tråkigt att gå omkring med räls i flera år när fyller 18..




Shopaholic



Såklart bagav jag mig till handen C eftersom jag fått pengar och haft ett sjukt shopping begär. Köpte ett par chinos idag! Har äntligen hittat ett par som titter bra på mig. Alla jag testat hittils har suttit skit skumt.





199kr på H&M



Expedition sverige



Har ju faktiskt publicerat ett inlägg på expeditionsverige.

Läs det här: http://www.expeditionsverige.se/index.php?option=com_myblog&show=vad-aer-ett-makro.html&Itemid=








Hungrig chey



Sitter på den jävla mediekunskap(?) lektionen. Jag fattar typ inte uppgiften eller ah, om jag ansträngde mig skulle jag nog fatta men det känns skönare att göra i kväll. Hähä. Det är typ en halvtimma till lunch och jag plågar mig själv genom att sitta och läsa massa bloggar om mat. Det vattnas i munnen. Idag är det tomatsoppa och risgrynsgröt i skolan. Jippie..



Äta gott, leva gott!

 

 

De som säger att vegetarianer bara äter äcklig och tråkig mat är verkligen helt ute å cyklar! Har varit det i ungefär 4 månader nu och har inga problem alls. Tycker de e skitkul att testa ny mat och få laga precis det jag vill ha nästan varje dag. Jag har inte märkt av att jag inte äter kött på några sätt. Allt e som vanligt den enda skillnaden är att jag gör mig själv och världen en tjänst. Och med mig själv menar jag att jag i princip inte kan äta någon skräpmat, Donken, BK och pizza är inget som funkar utan kött för mig.

 

 

Västerbottenpaj


Ingredienser:

Färdigt pajskal från ica (behöver inte förgräddas)

 

Fyllning:
1 ägg
1dl mjölk/ 0.5dl mjölk + 0.5 dl grädde
ca 2 dl riven västerbotten ost
salt och peppar

 

Grädda i ugnen 200 grader i ca 25-35 minuter tills pajen fått en gyllene färg och äggstanningen (fyllningen) stelnat.

 

Tillbehör:

Creme fraiche
Finhackad rödlök
Röd caviar (stenbitsrom)

 



Matte



Jag e fan helt jävla värdelös och ointresserad.
Vill hoppa av.
Varför ska jag sitta här och glo när jag max kan får kan få G?




Aa fail kallas de



När jag skulle gå hemmifrån i morse kunde jag inte hitta mina nycklar. Jippie tänkte jag, nu får jag ingen mat idag och måste pröjsa 100spänn för en ny dutt.. Höll tummarna på att nån skulle ha hittat dem och lämnat in dom till vaktis.

Men jag behövde inte ens ringa på hos vaktis, för när jag kommer till mitt skåp så är det olåst och i skåpet ligger både nycklar och lås. Duktig idiot som inte ens låste skåpet igår. Var det jag som var trött eller?




Step aerobics



Nyss hemkommen från vårat pass! Det gick hyfsat bra. Jag blev bara så trött i huvudet på slutet att jag helt tappade bort mig hela tiden, och på uppvärmningen så glömde vi bort typ halva töjningen och fick imrovisera, haha!









Nothing to do



Sitter och fördriver tiden i datorsalen. Väntar just nu på kristin, vi ska köra sista genrepet av aerobicspasset vi ska hålla i eftermiddag. Börjar bli lite nervös. Hoppas vi inte misslyckas allt för mycket. Hehe. Peppar Peppar!



nyduschad chey



Sådär kan jag i princip ha alla mina rubriker egentligen. Kanske borde vara lite mer kreativ. Hähä. Jag har iaf varit dålig och duktig på samma gång idag. Jag gick inte till skolan pågrund av att jag hade så ont i axlar och huvud. Funderar på att prata med mamma om att träffa en massör eller liknande för jag har gått med det här så länge jag kan minnas och det blir värre dagar jag sover illa eller är extra stressad.

Jag har iaf varit duktig när jag väl kom upp ur sängen och knarkade lite ipren! Städade hos båda kaninisarna, som fick vara ute tsm och "leka" lite. Sen att Gloria var livrädd och tryckte i ett hörn och sprang i ren panik in i saker när Nova kom nära är ju en annan sak.. Har även pluggat och tagit hand om disk och fixat mat till La Familia.

Nu ska den här nyduschade cheyen ta och kolla lite Criminal Minds som hon fick av Johan! Det programmet har fått mig att bli intresserad av psykologi och mänskligt beteende. Kanske något att läsa senare i livet?





peace!




Headache



Ja, vad ska man säga.. Igår låg jag bakis hela dagen och idag har jag en förjävlig huvudvärk. Spänd i hela nacken. Usch. Ska gå och ta mig ett varmt bad oc hoppas på att det blir bättre.



cool chey




Drar till lisö och träffar kristin, linus och johan nu, ciaooo!







Spirited away



Dålig uppdatering blev de igår men jag hade faktiskt inte tid eller lust. Efter min gudomliga hamburgare igår så blev det till att ta mig an mitt världskrig till rum. Slet i en timma med att få lite fason på rummet och badrummet. Nu kan man både se mitt golv och mitt tv bord. Hade mys med sällskap till en film igår, Spirited away blev det! En av mina favoritfilmer genom tiderna och jag rekomenderar den starkt till alla som har lite barn i sinnet. Det är en japansk anime film så den innehåller massa skumma figurer och varelser. En väldigt unik film.





2 die 4





Min middag idag, hur gott!?!? Quornburgare är fan så mycket godare!




you suck





Finns det bot mot svek och ett trasigt förtroende till folk? Jag är så otroligt arg och sårad just nu. Fast det är jag mest hela tiden nu. Jag vill bara skrika på de fega, falska svinet som fick mig att bry mig, som fick mig att hoppas. Jag gråter inte, för vad ska jag gråta över? Jag hatar honom bara för att jag bara vill vara nära varje gång jag ser honom. Jag klarar inte ens av att möta hans blick. Jag kommer vara paranoid nästa gång jag träffar nån.

Jag hatar Mulle för att hon ska åka bort och lämna mig här.


Tar tillbaka det där om att jag inte gråter.


Jag hatar att jag är tillbaka på den punkten där jag inte har något att längta efter.
Jag hatar moral.
Jag hatar att vara ensam. Att vara ensam är det värsta jag vet. Jag blir helt tom och ängslig när jag är ensam, jag kan inte sova och jag tänker för mycket. Och då skriver jag sånna här patetiska inlägg för att få ut min ångest någonstans. I en värld på 15 personer.







tänkarN




Jag kommer inte på nått bra jag har en åsikt om! Återkommer när jag kommit på något bra.






ointressant fakta



Sjuuukt seg dag, har inte gjort ett skit på hela skoldagen. Tjejorna har hoppat av engelska B och jag står på tröskeln till att göra det samma. Eftersom jag hatar att prata engelska så känns det som att jag ändå max kommer få G. Och de blir som jempa säger, man går ju hellre nått man kan få högre betyg i. Ska sova på saken i varje fall.





jajamen



Omg, jag gjorde både aerobicsen och lite plugg. Applåder tack! Någon? Ingen? Nehe fine. Sug då.






Bloggtorka



Jag e inte arg, inte ledsen, inte glad, inte irriterad. Jag är bara trött. Finns liksom inget att diskutera eller berätta. Livet tråkar ut mig. Ska börja fundera ut lite steg till aerobicsen och tänka att jag ska plugga även om jag inte kommer göra det.





dålig chey



 

Sitter hemma och dricket thé istället för att vara i skolan på naturlektionen. Det går bra nu.

 

 

 


helvetes måndag



Jag är helt fucking död! Har ton med grejer att göra.. Vet du vad jag tänker göra? INGENTING. Okej, lite, men inga läxor eller annat jag kan skjuta fram och slänga ihop i sista minuten. Tänker bara fixa allt jag måste sen gå och försöka sova.

Nån mer som e taggad på att hoppa av skolan?




IT'S IDOMIN BITCH






hört att de e inne med idomin på läpparna



Typ liksom ba vem bryr sig, schallå?



Helloj alla söta!

Nej men seriöst, jag måste börja börja (?) inlägg lite seriösare. Synd om alla fula som läser liksom. Hej alla fula också!


Igår vare ingen vanlig dag för igår vare Elins alldeles egna dag! Mys fest på kvällen i nynäs och innan de så började jag och krissapissa på våran aerobics lektion som vi ska hålla om en vecka typ. Bra planerat.

Kom iaf hem strax innan 2 igår antar jag, med sällskap av Kristin och Pjär. PJÄR. Så stavas de. Nu vet alla. Bra. Idag har vi bara legat och degat hela dagen och vi käkade nyss det som kan ha varit världshistoriens godaste veggoburgare. Med mjuka, även kallade sladdriga pommes på sidan om. Jag älskar mjuka pommes. Gaaah. Ska nog sluta vara mongo och typ göra något vettigt nu. Chao.






Drömmar




De e sjukt kul att drömma om sitt ex ...eller?'
Solbrun, vältränad, det lockiga håret och största leendet på läpparna. Han sommaren 09 helt enkelt. Vet inte varför dom här drömmarna kommer tillbaka om och om igen. De e känslan av glädje och kärlek som e värst. Känner mig lika tom varje gång jag vaknar. Det är väl något undermedvetet som spökar.




KOLLA RÅÅÅ





Se vad fina mina naglar är! *stolt*



I just had sex



 

Alla har hört den, men alla måste hålla med om att den e skön som fan.

 

 


Trött chey



Cha cha bloggen!

Nej men iaf, tja. Eller hej, whatever you prefer liksom.
Är helt slut idag, sovit 5 timmar inatt och hållt igång med aerobics och idrott från 8 - 11 i förmiddags. Skönt men nu e jag för trött för att orka röra på mig, även om det finns mer än en sak jag har lust att göra idag.


Har verkligen inget intressant att skriva...


Ehm..


Aah....


...Ska byta blogg design snart iallafall, funderar på att byta från blogg.se också men eftersom jag inte kan flytta själva bloggen så måste jag börja om och de känns trist. Inte för att de e nån som bryr sig. Men nu är det sagt! Eller ah, snarare skrivet. Undra varför man säger att man snackar med nån när man egentligen sitter tyst och bara skriver... Nej jag ska inte flumma iväg med det här nu. FÖR TRÖTT FÖR ATT LEVA, CHAO.




Smoothies



Jag älskar smoothies! De är fan godare än glass. När mina föräldrar ska handla i helgen ska jag fan följa med och handla massa frusen frukt, färsk frukt, nötter och musli. Nu jävlar ska jag för en gångs skulle fortsätta vara duktig och få upp konditionen och trimma rumpan och låren lite!
Må lite bättre, sova bättre, vara gladare och fördriva tiden. :)


Favorit smoothisen:


Frusna hallon, mango, jordgubbar
Färsk banan

ca 1 dl vanilj youghurt
ca 1 dl färskpressad apelsin juice (beror på hur tjock den ska vara, jag gillar min lite tjockare)


Expedition sverige



Har ju börjat driva en "fotoblogg" på Expeditionsverige.se, och nu behöver jag ideér till vad jag ska skriva om. Har ingen aning om vad folk vill lära sig eller veta om foto. Tips?

http://www.expeditionsverige.se/






flem



Usch och fy och blä, jag har fått tillbaka lite av hostan jag hade i julas igen. Har slem i luftvägarna och är irriterad i halsen. Jag hoppas det går över snart. Av nån anledining så tajmar alltid mina förkylningar när jag börjar träna, väldigt irriterande och den här gången ska jag inte ge upp pga några förkylningar!
Stannade iaf hemma och sov ut och ska sätta igång med lite plugg strax. Chao.




to give some insight



the empty feeling when you lie there crying, just starring at the fucking phone






Step up 2 the streets




Var så trött i morse att jag glömde bort att jag bloggat överhuvudtaget. Haha.
Första dagen i skolan för den här terminen, samma schema, samma allt. Tråk!
Dansade street på Aerobicskursen idag, det var fett kul. Jag var för en gångs skull inte värdelös! Har så dålig taktkänsla i vanliga fall men det gick grymt idag. Imorgon blir det gym igen efter skolan, jag är taggad!




Nästan såhär grym var jag. :)



Klubb



Klubb är det nya ordet. Så alla vet. Glöm allt som har med Kungarna av Tylösand Nemo's jävla skägg att göra. Klubb är det enda rätta. Klubb.




Today's facelook?





Pumpar musik och taggar inför skola



Naturdiet





Hur goda är inte dom här? Mina föräldrar åt äcklitg mat så det blev en sån här och lite äggröra.




Heavy thinking



Om man kokar ris, låter det ligga och torka igen och sedan kokar det igen, blir det likadant som när man kokade det första gången då?





dutti chey




Nu: GYM.





Thomas cook airlines


En liten film från flyget till Fuerteventura.


 

 


Filmen



Filmen var seg, och ointressant. That's it.




Monsters





Ska se denna (ensam) nu. Berättar sen om den va bra.




jajamensan





Såhär fint var det ute idag, om jag vart sur för att jag inte hade kameran med mig! Drog ut och försökte springa lite idag iallafall, det var typ omöjligt eftersom det var is på nästan hela vägen. Lyckades få lite motion åtminstone.



Dålig dag




Snacka om att vakna på fel sida.. Mensvärk, trött, irriterad.

Hur svårt kan det vara att svara på ett jävla sms? Kan nån förklara varför jag alltid måsta skicka två för att ens få ett svar. Så jävla trött på skiten..






Lika som bär





Madde?                                                                            Madame Medusa?

 

 

 

 


Biosnacks






Filmen var bra, precis som de två första. Synda bara att jag var kissnödig halva filmen och fick lite svårt att koncentrera mig mot slutet.




Nu:

 

 

 

 

 

 


Massa folk = massa gott = massa disk



Orkade inte ta hand om all disk igår när alla drog så jag lät det stå till idag. Det var typ 3 chipsskålar, 4 dippskålar, 9 glas och kristins thémugg. Att diska det var det äckligaste jag gjort på länge. Uek.
Igår var iaf hela gänget här, de va mys. Vi såg The Prestige, The last exorcism och My bloody valentine. Den sistnämnda är ingen jag rekomenderar men de andra var bra. Wassinge och Kristin sov iaf kvar här, jag tror vi låg uppe och snackade till halv 6 i morse så jag e tröttis nu.





Vinterlov vare ja






Sitter och väntar på folket. Film för 3:de kvällen i rad. Hallelujah...





Say cheese



Ska iväg till min gamle vän Osten. De va fan inte igår. Man får knäppa idéer när man har tråkigt alltså.







En klassiker






Saknar progrmmet som faaan!





No fun for you mister!



Jävla snöstorm asså! Har varit helt fast hemma idag för att jag inte velat gå ut. Jag fattar seriöst inte hur jag lyckas fördriva tiden men på nått sett går det tydligen. Imorgon ska jag till gymmet! Punkt slut, har skjutit fram det fööör länge nu. Ikväll blir det väl tv antar jag, inget skoj i mitt liv inte!




Boogeyman



Har varit hos mulle med henne, chistian och daniel, även kallad wassinge, hela kvällen och försökt hitta en intressant film. Det misslyckades och det blev Boogeyman 3. Ingen jag rekomenderar. Mer komedi än skräckis om du frågar mig.
Funderar på att bramas lite med kudden och försöka sova. Kanske komma på varför alla killar jag gillar är så konstiga? Jajamen. Det var allt för mig, over and out!






Mys





Torkade av mitt fönster lite snabbt för att det var avtryck över precis hela rutan som jag stört mig på ett tag nu. Det visade sig vara lite mer än bara kladdiga hand, näs och rumpavtryck på min ruta. Bilden visar inte riktigt hur skitig pappret blev. Uek.



<3


Just when I felt like giving up on us
You turned around and gave me one last touch
That made everything feel better
And even then my eyes got wetter
So confused wanna ask you if you love me
But I don't wanna feel so weak
Maybe I've been California dreaming

In this California king bed
We're ten thousand miles apart
I'll be California wishing on these stars
For your heart on me
My California king


Rihanna – California King Bed




Shopping spree



Den härliga känslan av att komma hem från en dag på stan. <3
Har köpt lite smått å gott; två tröjor, ett par skor till i sommar, en väska och några ringar.


 

fina va? :D

 

 


Så kan de gå



Wiho, uppe innan tolv för första gången det här året! Höhö. Typ första gången på lovet också. Ska in till stan och shoppa och träffa världensbästa Mulle. HAr gjort smoothie till frukost, tyvärr smakar den spya men lika glad för de e jag. Chao.




alvööööra, old pic



Öh mums?



Åt precis ett helt paket prosciutto, lite chips och en hel gräddfil. Kan omöjligt vara normalt.. Im filling that hole in my heart... eller så är det kanske bara den tiden på månaden. Hehe.




Goodmorning



Jag har en sån ångest att jag halvt vänt på dygnet. Men igår när jag tänkte sova och ställde klockan på 12 (ändå inte tidigt) så fick jag en starkare ångest över att jag behövde göra något. De va faktiskt obehagligt. Jag fattar inte varför men det kändes grymt jobbigt att veta att jag behövde göra något. Vet inte om det var för att jag skulle åka själv eller nått. Jag stängde iaf av alarmet och låg uppe och kollade en film till halv 4 istället och vaknade nu vid halv 3. Gymmet har öppet till 21 så jag skulle hinna om jag ville. Har inte bestämt mig ännu. Nu ska jag iaf tvätta kläder för första gången på jullovet. Wish me luck!





Förvirande rakt igenom




Jag har ett dilemma... Trodde jag iaf, men jag googlade det och fick fram detta: Dilemma betyder "dubbelsats" eller "tvådelad sats" och syftar på den första premissen i form av en disjunktion. I traditionell retorik användes denna form av slutledning ofta för att komma fram till en slutsats som var ogynnsam för opponenten.

Och vafan betyder det?

Scrollade ner lite på Wiki och fick fram detta också: "Därför har ordet i vanligt språkbruk fått ungefär betydelsen "en valsituation där båda alternativen är dåliga."

Var det så svårt att bara skriva det? Ofta nån normal människa fattar det där första? Idioti...


Men eftersom jag inte hade ett dilemma för mina alternativ är två bra alternativ så here it comes: Antingen så blir det ett pass på gymmet imorgon eller så blir det lite shopping i stan... Jag vill båda men jag vet inte vilket jag vill mest. Livets svåra val!







Sunday night



 

Smoothie och hårfärgning. Nu är det bara sällskap och en grym film som saknas.

 

 

 


Hot hot hot

Kom hem och insåg att jag missat halva Victoria secret show. Blev ledsen i ögat. Det är lite av en tradition för mig att sitta och kolla på dom ursnygga, trådsmala änglarna. Det är en rejäl push att börja träna!
En av årets artister är Katy Perry, hon måste ha typ världens finaste ögon! Tycker hon e så grymt snygg.





who's with me?



Vad ska detta betyda?









Gott nytt? Ne.




Dåligt in i det sista. Jajamen. Nu ska jag sitta hemma, inte umgås med nån, inte riskera något.

Mitt hjärta gör ont, påriktigt. Vet inte vad jag ska säga. Från och med nu ska jag alltid gå efter första impulsen.





RSS 2.0