my weekend

Nu har det hänt igen, jag har varit borta nästan en vecka från datorn. Men nu är jag hemma igen!
Förra veckan hände det massor, ska försöka få med allt.
Jag tror att jag börjar med kräftskivan hemma hos Simon.
Kvällen började lungt hemma hos dom med massa folk, vi käkade och så. Sen började de vuxna nubba och dricka vin och öl. Simons- syrras- kompis- mamma var helt galen. Hon sprang omkring och pratade med alla, försökte supa mig under bordet (förövrigt lyckades hon, men det tar vi sen), flörtade med alla killar, drog iväg mig till grannarnas kräftskiva och snackade med oss om sex. Hahah säger jag bara, hon var tokig!
Och efter lite vin och öl var jag måttligt full. xD Jag kastade en kapsyl i en killes öga, snackade as mycket med Joel och förklarade för simons mamma att det var okej att vara full om man inte var så full att man blev odräglig. Har som vanligt massa minnes luckor även om jag inte var dyngrak. På sista tiden har jag fått minnesluckor även om jag bara är lite lullig. Mkt skumt.
Aja, dagen efter det var det min älskades födelsedag, grattis på honom. Vi blev väckta vid 11 av simons föräldrar som kom med frukost på sängen. Av mig fick han en Hugo Boss parfym som luktar as gott. Resten av dagen låg vi och halv sov och lyssnade på musik. Magen straffade mig för att jag druckit öl, det tycker den inte om. Tål inte öl. Men bakis var jag inte eftersom jag avslutade kvällen med saft och vatten, duktig som jag är. ;)
Morgonen där efter åkte vi ut på sjön över dagen och bara tog det lungt och solade och badade massor. Det var skönt som fasen. På kvällen när vi kom hem åkte vi till Simons syrra och sov över där eftersom joel är utomlands. Hon har köpt en igelkott, den är så sjuuukt söt! Nu vill jag också ha en igelkott.
Igår följde jag bara med och handlade datorskärm till simon eftersom han köpt ny dator sen kom jag hem och bara tog det lungt.

Idag/ikväll blir det väl bara att slappa hemma. :)

bajs då :(

Fyfaaan, tyck synd om mig. :( Ikväll har jag, för det första, dragit ut en tand, som förövrigt hade as lång rot för att vara mjölktand och skapade stor smärta. Det tog ca 45 minuter att få ut den. För det andra har jag spolat örat eftersom jag gått omkring med en jävla vaxpropp det senaste året. Spolat två gånger, den första gången kom det knappt inget, den andra kom det lite så jag måste fortsätta imorgon. Så nu måste jag gå och lägga mig med vatten i örat för det fastnade när jag spolade. :(

Mysiga bilder på tanden kommer imorgon, bara för att ni ska få lida med mig.

Dyslexi..

Äsch, jag har nog dyslexi. Helt seriöst. Kollar igenom lite info och känner igen mig. Kanske gå och testa sig för säkerhets skull? Jag inbillar mig nog bara. -.-

"De flesta dyslektiker känner av omkring 10 av följande 41 utmärkande drag och beteenden."

Jag kände igen mig på dessa 16:

  • Klassas som lat, dum, oansvarig, omogen, "försöker inte tillräckligt" eller "beteendeproblem."
  • Blir lätt frustrerad eller känslomässigt störd under inlärning eller vid prov.
  • Lär sig bäst genom praktisk erfarenhet, demonstrationer, experiment, observation och visuella hjälpmedel.
  • Blir förvirrad av bokstäver, siffror, ord, ordningsföljd eller muntliga förklaringar.
  • Klagar över att han/hon känner av eller ser rörelser som inte finns medan han/hon läser, skriver eller skriver av från tavlan.
  • Har svårt att klä tankarna i ord; stakar sig lätt; uttrycker halvfärdiga meningar; stammar vid stress; uttalar långa ord fel eller kastar om fraser, ord och stavelser när han/hon pratar.
  • Klumpig, dålig koordination, dålig på boll- och lagsporter.
  • Räknar på fingrarna eller använder andra trick när han/hon ska räkna matte; vet svaren men kan inte räkna ut dem på papper.
  • Kan räkna men misslyckas med läsuppgifter; kan inte få grepp om algebra eller högre matte.
  • Utmärkt långsiktigt minne vad gäller händelser, platser och ansikten.
  • Dålig minne vid händelseförlopp, fakta och information som han/hon inte varit med om själv.
  • Tänker främst i bilder och känslor, inte ljud eller ord (liten intern dialog).
  • Extremt oordentlig eller tvångsmässigt ordentlig.
  • Hade ovanligt tidiga eller sena utvecklingsstadier (prata, krypa, gå, knyta skorna).
  • Stark rättvisekänsla; styrs av sina känslor; strävar efter perfektion.
  • Misstag och symptom ökar dramatiskt då han/hon blir förvirrad, känner tidspress, emotionell stress eller vid dålig hälsa.

  • http://www.dyslexia.com/library/swedish/egenskaper.htm


    hellre glad och onykter!

    Jahapp, ännu en dag har rullat förbi. Jag blir bara nervösare och nervösare för varje dag som går. Igår var det eneby som gällde, det var ju kul till en början iaf, sen vart det mest rörigt. Kände typ ingen där och eftersom jag och elin typ var de enda nyktra där så var det nog inte lika kul för oss. Victor var som vanligt as söt, fattar inte hur killen gör asså, haha. Totte klängde på Elin hela kvällen tills han tröttnade och började stöta på alla. Bra jobbat totte!  Han var bara allmänt dryg idag. Jag tycker mycket bättre om folk när dom är onyktra. Igår var jag han bästis och idag var jag en nobody. :(
    Jag och elin drog iaf hem strax innan 12 igår, och när jag kom hem efter att ha bråkat med Simon exakt hela kvällen, svullade jag lite eftersom jag tyckte synd om mig själv. Dom kom förbi elins hus en stund också, då skällde han lite mer på mig och gick sen utan ett avslut. Efter det var det lite svårt att somna, men jag lyckades eftersom jag var helt slut. Hörde inte av honom på hela dagen så jag försökte att inte tänka på honom, det gick sådär.
    Vi fortsatte iaf att måla elins rum, vi orkade inte måla så länge men vi kom en bra bit och började på andra lagret. ;) Målningen slutade med att vi började kladda ner varandra och gjorde handtryck på varandra.
    Dagen slutatde med film hos victor, filmen sög. Men jag skrattade åt Rasmus ist.

     




    Älskart' :D


    RSS 2.0