MAAAAAAAAAAOAAM



Maoam, e gottis! :D


Segaste helgen nånsin! Det har verkligen inte hänt nångonting, därför har jag inte haft ngt att skriva om. Vi försökte verkligen hitta något att göra igår men det blev inget iaf. Nästa helg måste det hända nått iaf, vi ska försöka boka lilla lokalen vid mig och typ bjuda lite folk. Ska be pappa kolla imorgon om den är ledig. *Hoppas hoppas*




Thoughts about life.


Okej, nu e jag inte så emo längre, jag hade nog bara lågt blodsocker.. Men de e faktiskt skit trist med helg, de e bara allmänt ensamt. Jag tror livet som flickvän e så mycket ensammare än livet som singel. Om jag tänker tillbaka på alla människor jag träffade som singel kan jag knappt föreställa mig själv göra samma sak nu. Jag har varit i två ganska seriösa förhållanden de senaste åren, jag minns att jag varit lycklig med båda två men jag minns knappt tiden emellan dem. Mitt och Simons förhållande är jävla bergochdalbana, tröttsamt -ja, men fan va jag skulle sakna den människan och även folket man fått på köpet. Ett par extra föräldrar och en massa annat folk som nästan känns som släkt dom också. Mer än min egen släkt faktiskt.
Fan va jag önskar att Simon gjorde slut pågrund av att han insett att han är bög, då kunde vi varit vänner och livet hade kunnat levats vidare. Aja, bara ett par obetydliga tankar som occuperar min hjärna denna kväll. Hoppas eran helg blir bättre än min. Puss.


No comments.


Snacka om depp-dag. Jag har inga pengar så jag kan inte följa med på bio och jag orkar inte sitta och ha tråkigt hos Simon. Så det blir till att sitta hemma och ha tråkigt ist.  


Gaaaahh

FAAN, jag hittar inte mitt jävla busskort!! :s

We're all rebels.


Äntligen torsdag säger jag bara! Men usch vad trött jag e på vinterns kyla nu, visst är det vackert men de e fan inte skönt nånstans längre. Det var något mer jag tänkte på, men det försvann innan jag ens kommit innanför dörren.
 
Annars så är det bara allmänt jobbit att vara 16. Man vill festa, men de e man för ung för. Man vill vara ute hela nätterna men det får man inte. Man vill köra bil, med det är man också för ung för.. Vafan är det meningen att vi ska göra då? Sitta inne och ruttna typ? Aja, man får väl vara rebell helt enkelt, det finns ju inga andra alternativ.


Dyr i drift? Yes I am.


Åh vad jag är hyper! Jag känner att jag har alldeles för många bollar i luften just nu. Mamma lilla blir helt tokig när jag är så här, men jag kan inte hjälpa det. Haha. Jag e super motiverad till allt idag nu när jag fått min vilja igenom att köpa Nautilus gymkort. Men det är ett problem, det är 16 års gräns så dom lär ju fråga efter legg, och jag har ju inget.. Det är prio 1! Sen måste man ju köpa lite tränings kläder, typ skor och sånt, hm.. Aja, det löser sig, det gör det alltid. :D




Im back.

Tjoho, the bitch good girl is back.

Nja, kanske, jag vet inte ännu. Känner mig rastlös helt enkelt, vet inte vad jag ska göra med min fritid. Jag e grymt sugen på att skaffa gym kort på Nautilus i torvalla hallen. Ska lätt ta upp det med mamma. :) Aja, vi får se om jag skriver eller ej. I'll leave it to be a surprise. Nu sitter jag iaf med ett enormt sug på min nuvarande drog sushi. Kan hända att jag köper med mig hem imorgon hihi. Nu måste jag iaf sova för jag e sjukt trött. Puss.


RSS 2.0