No worries

Oj oj, nu var det längesen jag bloggade. Har haft fullt upp hela veckan, spenderat minimum tid vid datorn och njutit av allas sällskap. Hittat tillbaka till både elin och linnea. Även min relation med Simon har fått lite finslipning och livet känns allmänt ljust nu. 
I tisdags (?) var jag ensam hemma så elin linnea och killarna kom hit. Chris vart as full och var allmänt jobbig. Men vi kollade på två filmer och spelade gamecube hela natten. Efter det låg jag och simon och snackade till 5 på morgonen medans vi lyssnade på sebbe och elin som låg i rummet över. Det bonkade och lät hela jävla natten, så man började ju undra lite. Haha. ;D
Igår var det samma gäng + linus som drog till aborreberget och eldade. Det sög och efter ett tag började det regna så vi drog därifrån och satte oss vid stationen ist. Det sög lika mycket men jag orkade verkligen inte åka till nynäs. Det slutade iaf med att simon och sebbe sov hos mig inatt med.


Vädret idag är toppen och jag och elin ska dra och bada snart hoppas jag, nån som vill med? :)

Jordgubb's madde

Idag blev man väckt hela 3 gånger! Först fick jag två sms, ett av bajs-elin och ett av cp-ost, då stängde jag av mobilen. Ca 15 minuter efter att jag stängt av mobilen så kommer mamma in, snacka om att jag vart sur. När hon gått kunde jag inte somna om igen. Så nu är jag trött. KUUUL. -.-

Idag ska jag iaf in till heron med tha family och se harry potter och käka middag. Får väl se om det blir sushi eller "Djungel mat". ;D

Efter bion blir det direkt hem till Simon, som jag faktiskt inte ens saknar just nu. Mycket skummt. Eftersom jordgubbsveckan kom igång idag (äntligen) så blir det nog kanske inte så kul, jag lär vara hyffsat lättirriterad. Aja, jag är iaf inte gravid! :D     phhhuuuue...

Hahahahaha!



Jag garvar lika mkt varje gång. xD

Friday night & morning..

Man mår lite dåligt, även om det inte var ngt att bry sig om..


Igår blev det sent! xD Kvällen började hemma hos mig och det var allmänt segt. Vi grillade lite marshmallows och gjorde lite förbjudna saker som satte fart på kvällen. Vid 12 drog vi till nynäs och träffade ost och totte eftersom ösmo sög. Båda var snorfulla och allmänt borta. Haha. Vi fick iaf smaka lite och jag (&fb?) kände av det lite. Vi vandrade igenom halva nynäs typ, vi gick till nån becka och häsade på. Där träffade vi LillAdde och några till som jag aldrig träffat, antagligen hetter nån becka eftersom det var dit vi skulle. Totte lovade mig en öl så vi stannade kvar och sket i sista tåget och hoppades på att det skulle gå en nattbuss, men ack så fel vi hade. Bussen går ju inte lika dant som på vintrarna. Det blev helt enkelt till att gå hem till ost och kolla på en film, utan öl, och gå ner till bussen vid 4 på morgonen. FB och mulle somnade medans jag och elin låg vakna och var lite sociala. När vi kom till bussen var den en kvart sen så vi var precis påväg att börja gå när jag vänder mig om och ser bussen. Jag börjar skrika som en idiot att bussen kommer och vi kutar till busshållplatsen. Vid typ 5 var vi hemma och alla gick och la sig. Jag låg och tänkte så jag kunde inte somna, det var bara att gå upp och städa i köket så man slapp tänka på de på morgonen. Jag somnade inte förns efter 6. Vaknade minst 4 gånger under den korta tid jag sov, jag gick upp 12. Då kom elin ner och vi käkade, kollade på tv och spelade tv-spel. Mulle och FB drog nån gång på morgonen.


Jag har inte tänkt på hur bra jag mår av att umgås med folk. Har varit så reserverad det senaste halvåret att jag förlitat mig helt på mitt eget och en enda persons sällskap att jag glömt hur roligt det verkligen är att vara med mina vänner. Nu måste jag börja engagera mig lite och inte vara lat. Även om jag saknar Simon så överlever jag faktiskt. Tänker inte på honom exakt hela tiden. Det känns bra att jag inser att han inte är hela världen, och att jag inte går under om jag tvingas leva utan honom.

Några kassa bilder får avsluta. :)

 


CHOKLAD VAR DET JA! :D


CHOKLAAAAAAAD!

Hihi, har choklad i hela ansiktet!

Eller, det luktar som det iaf, mums på choklad ansiktsmask! :D


Fredag

Igår så var Elin, mulle och fb här. Vi gjorde absolut ingenting, bara snackade och planerade. Nån gång runt 11 drog elin och mulle och fb var fast eftersom bussen inte gick förns 6 nästa morgon. Hon fick sova i knarr sängen.

Idag har vi gjort precis ingenting, samma som igår. Och hon drog för en stund sen.

M&P är ute på muskö inatt så jag har huset nästen för mig själv. Hela huset förutom 1 rum, min brors. Han sitter ändå bara där inne och lökar så jag räknar det som om jag vore ensam hemma. Elin och Fb kommer senare, vi ska väl glo på film och grilla marshmallows. Nån som inte har ngt att göra? Bara att slå en pling. :)





Förövrigt så hoppas jag att allt ordnar sig för dig, finns här om du behöver snacka eller ngt. Det är konstigt när solen gråter. <3

Knutor i nacke och axlar, aj.

Godmorgon, vaknade typ 7 i morse, somnade om, vaknade 9, somnade om, blev väckt vid 11, somnade om och vaknade 1. Jag är trött och har ont i huvudet idag igen. -.-  Jag sover helt fel, men det är ju så skönt att somna med massa kuddar. Sen får man iofs ta smällen att ha ont i axlarna och nacken och därav huvudvärken när man vaknar. Vet iofs inte om jag har ont pga de eller om det sitter kvar sen ett tag sedan. Jag ska testa att skippa kuddarna eftersom jag sover på mage och nacken ligger helt fel om man har kuddar. Så det blir en tunn nu ett tag. Jag kommer inte kunna somna. :(


Gott till frukost blev det iaf.


Vanilj youghurt
Persiska
Vattenmelon
Rostad müsli (eller vanlig) 




Nu ska jag duscha, sen blir det till att städa akvariet och promenera eller ngt.
 
Jag saknar honom...

Tick tack...

Äntligen hemma från en "shopping" tur, vi har åkt omkring och kollat på husvagnar och en ny gräsklippare. TRÅÅÅKIGT! Men jag var tvungen att följa med eftersom jag skulle köpa nya växter till fisk. -.-

För övrigt så ringde Simon och väckte mig i morse och försökte få med mig ut på sjön, men jag orkade verkligen inte. Så nu har han åkt och jag saknar honom redan. En hel vecka ska dom vara borta! Hur ska jag överleva!?
Jag kanske kommer åka ut och följa med om de åker in och ska handla eller ngt nån dag, men jag är verkligen inte sugen, jag följde ju med dem för två veckor sen i några dagar, var hemma en helg och åkte veckan efter iväg med husvagnen. Nu vill jag gärna vara hemma ett tag och vila. Får väl vara lite självisk och hoppas på dåligt väder så de kommer hem. Tiden kommer gå grymt långsamt utan honom.

FRISYYYYYR!

Btw så ska jag ta och beställa klipptid snart och jag behöver hjälp! Ska jag klippa lugg eller snelugg?



I don't trust myself with loving you

Fan fan fan. Varför gör han alltid så? Säger att han ska låta bli att dricka, men bara någon dag senare så gör han det ändå. Plus att han försöker ljuga för mig om det. Han fattar inte hur mycket jag hatar när han dricker. Med tanke på vad han gjort när han druckit förut så e de väl inte så konstigt att jag blir orolig? Eller borde jag glömma det som hänt och lita på honom fullt ut? Det var ju länge sen..
Jag vet iaf inte, bad honom att låta bli och höra av sig på ett tag. Får väl se vad som händer.

Ang ikväll vet jag inte om jag orkar. Känner mig inte alls sugen..


Madde's bageri.

Igår kom jag hem från hälsingland där jag spenderat veckan med familjen. En rätt ointressant vecka med lite solande och badande, en tur till leksandsommarland var veckans höjdpunkt.  Som vanligt blev det massa godis och onyttigheter, det går helt enkelt inte att unvika. Men nu blir det skärpning, vill ju inte se ut som en prickigkorv i ansiktet resten av sommaren! Så till middag idag blev det quinoa sallad med fetaost och solroskärnor, det var mums.
Har saknat mina kaninisar massor och halva dagen har gått åt till att pyssla och skämma bort dom. Fisk överlevde också veckan men akvariet har börjat likna en jungel så vi ska åka iväg och köpa lite nya växter imorgon så jag kan städa.
Nyss har jag rostat lite egen müsli, det gick ca 15 minuter fortare än vad det skulle bara för att vår ugn e cp. Lite bränd i ena hörnet men det skarpade jag bort och den vart super god. När jag blev klar fortsatte jag med nästa projekt, bröd Á la Madde. Det står och jäser för stunden. Man blir ju lite peppad av Poppis, även om jag inte går exakt lika långt. Tycker faktiskt också de e grymt kul att experimentera med mat.  Jag e så trött på alla onödiga tillsatser och konserveringsmedel så det blir lite hemmagjort nu framöver, iaf tills skolan börjar. Då får man ju lite mindre tid till allt. Börjar redan bli nervös för att börja skolan. Men det ska bli kul. Nu ska jag gå och kolla till mitt bröd.

Puss

KIng Kong



Såg nyss King Kong. Fy vad bra den är! Fan vad jag grät.
Dumma, dumma människor.. Alla som inte sett den borde göra det. Den e så bra.
För övrigt så har jag suttit uppe i skogen halva kvällen som ett litet barn och käkat blåbär. Mums på blåbär! Imorgon ska jag nog ta och plocka lite och äta med mjölk, det är så gott.
Cyklat har jag också gjort, grymt jävla trött i benen. Cyklade en mil på en kurvig väg full av backar. Härlig träningsvärk imorgon med andra ord.
Nu ska jag ringa Simon och säga godnatt.

natti natti

Ett slarvigt, odetaljerat ihopkrafs..

Åh vad jag tycker det är jobbigt att blogga när man varit borta för länge! Det blir bara ett slarvigt, odetaljerat ihopkrafs. Annars kan man skriva en mil lång sammanfattning. Aja, här kommer väl ett odetaljerat, ihopkrafs från min vecka..

Åkte ut med Simons båt på tisdag eftermiddag. En trevlig kväll blev det med mat och bastubad. Träffade Lina från fd 9a och hennes låtsas bror, de hade båten bredvid oss och Simons föräldrar kände deras.
Vaknade flera gånger den natten och var klarvaken vid halv 6 bara för att Simon skulle upp på toa och väckte mig. Efter det tvingade jag mig själv att somna om, det gick inte så bra och jag gick upp vid nio tiden av att det hade blivit alldeles för varmt. Det blev till att sola och bada lite på dagen medans solen sken. Jag måste sett ut som ett handikapp när jag badade från båtens badbrygga. Jag låg där och dinglade i repet som satt fast i bojen. Först var det för att de var kallt och jag inte ville doppa armarna, sen så kom jag på att Simons pappa sagt att en gubbe drunknat i närheten och hade inte hittats, så jag fick panik varje gång jag kom en bit ut och drog mig med hjälp av repet snabbt in till båten, så gjorde ag iaf ett par gånger. Alldeles ensam låg jag där och sprattlade som ett miffo. xD
På kvällen började det iaf regna och kappellet deras läckte så de var tvugna att lägga över ett militär färgad pressening, lagom snyggt! Medans det regnade gjorde vi ett besök i bastun igen, men det tog sjukt lång tid att starta den. Satt och frös i MINST en halvtimma i väntan på att dom skulle få igång den. När vi bastat klart vräkte regnet ner och man var tvungen att ta ett dopp och tvätta sig. DET VAR HEMSKT! Iiiiiiskallt i vattnet. När man kom tillbaka till båten vad det bara att sätta på sig massa varma kläder och spela lite poker innan man gick och la sig. När jag bytte om märkte jag att kedjan till halsbandet jag fått av simon hade ramlat ur mina fickor, fan va ledsen jag blev, grät massor. Men han sa att han kunde köpa en ny.. 
Vid 1 stormade det så in i helvete! Hela båten gungade, presseningen flaxade och regnet smattrade. Simon hämtade massa öronproppar men han kunde inte ha dom tydligen, jag testade ett par och somnade sedan som en stock. Sov hela natten ända till 11. Kommer upp och är as pigg, kollar på simons föräldrar som ser lagom trötta ut, dom hade knappt sovit tre timmar. Jag var den enda som sovit bra. De var kul iaf. På mogonen packade vi iaf ihop våra grejer och åkte hem.

Det var sjön de, så odetaljerat blev det inte iaf. Idag har jag städat lite och slöat mig bara, åkte hem från Simon vid 4 nångång. Nu har jag käkat en sillmacka och druckit 3 koppar té, två med rooibos och en med grönt.

Back home.

Hemma igen efter att ha varit ute på sjön igen. Mobilen har varit hemma därför har jag inte svarat. Tagit reda på mina känslor och tankar igen. :)
Skriver mer sen..

Figure things out..

Börjar känslorna svalna? Plötsligt känner jag ingen lust att umgås med honom. Jag saknar honom, men ändå inte. Han kan aldrig bara vara, alltid strul, alltid ändrade planer. Trött på att alltid bli besviken. Visst är jag egoistisk ibland och vill bara ha honom för mig själv, men han e inte sån, han har ett liv också. Trodde att det skulle bli annorlunda nu när det blev lov. Hade en bild av oss bara vi två, liggandes i gräset, i solen och skratta och vara lyckliga tillsammans. Den bilden suddades ut. Det känns fel att säga "jag älskar dig" ibland. Måste reda ut det här, det är inte bra att vara så här.

Godnatt.

Dagens snygging, RAWR! :D






Putting my foot down!

Idag har det varit lite blandat väder. Sol och regn. Kollat på Godzilla hos Simon och käkat tacos. Senare drog vi oss båda till ösmo och jag mötte upp Mulle och drog och kollade på när Simon, Chris, Sebbe, Jocke, Lillen och Gurra badade. Dom lekte typ kull eller nått med en tennis boll. Sebbe var kullare om jag fattade det rätt, det gick nog inte så bra för han var kullare hela tiden. xD
Efter det drog jag, Mulle, Simon och Chris och köpte chips och följde med mulle när hon bytte skor innan vi drog hem och mötte de andra hos Chris och Sebbe. Vi kollade på nån halv-dålig skräckis, den va äcklig som fan men bara läskig på typ två ställen. Inte värd att komma ihåg namnet på iaf, men det började på F, tror jag. ;)

Simon är bara allmänt dum, han tror att jag inte blir sårad när han sagt att han ska vara med mig och sen ändrar sig och är med sina kompisar ist. Hade han inte sagt att vi skulle vara hade jag inte brytt mig, men det gjore han. Och därför tänker jag skita i att följa med dom ut med båten, det blir ändå bara massa strul. Jag e trött på att behöva anpassa mig efter honom hela tiden, nu är det dags för honom att offra sig lite för min skull, det tycker jag kanske att jag förtjänat. Han har inte ens varit hemma hos mig på snart 1 och 1 halv månad, men till Sebbe och Chris kan han minnsan åka, och sur blir han om jag verkligen inte har lust att åka till honom.

That's it, good night.

ICE AGE 3(D)

Igår åkte jag, Ost och Poppis in till stan! Dock "missade" de tåget vi skulle ta, men det var nog bra så jag kunde shoppa lite ifred utan att Ost klagade hela tiden. För det gjorde han nämnligen resten av tiden. xD Köpte två bikinis och ett par bad-shorts, en "klänning", ett linne och de grå skorna på bdb. Mer blev det inte.
Vi gick omkring ganska länge när vi väntade på att klockan skulle närma sig sju och bion skulle börja. Innan bion köpte vi jordgubbar, blåbär, hallon, biggarråer och popcorn. :D
Man fick as snygga 3D brillor, värsta design bågarna juh. Men dom var förstora så jag satt och petade upp dom på näsan under hela filmen som värsta lilla tönten.
Filmen var as bra iaf, älska Ice age! :D


Efter att ha varit med Poppis och Ost en hel dag har jag börjat fixera mig lite vid kalorier. Inte okej! Tack vare Popp så läste jag ju också Ostens syrras blogg också och fixerade mig vid E-ämnen, så det tog en bra stund för mig att fixa frukost i morse, INTE BRA! :o

 



Smörgåstårta <33333

Grattis till Sussie och Sandra som fyllt år! Köpte blommor till dem igår för typ 400 spänn, det vart ganska dyrt, haha. Så på kvällen vart det smörgåstårta och fika med massa folk. De var trevligt tills Simon blev sur på sin pappa och gick och satte sig i sitt hus. Tyckte lite synd om honom så jag gick dit och höll honom sällskap och försökte göra honom på bra humör. Eftersom jag knappt kände någon där så gjorde det inte mig något. Vi låg och snackade ganska länge tills nästan alla hade gått då gick vi och fikade lite till. Simon hade ingen bra dag, stackarn, några små jobbiga stunder för honom på kvällen. Gubben. <3
I morse gick jag upp själv (eftersom Simon jobbar sista veckan nu) och satte mig framför tvn med en stor bit smörgåstårta från igår, mums! Senare ringde Ost och Poppis, eller egentligen ringde Ost men jag snackade ungefär lika mycket med båda. ;)
Simon hatar tydligen Oscar så jävla mycket, helt sjukt. Han har inte ens träffat killen! Det är lite jobbigt för mig eftersom jag mer än gärna umgår med Poppis och Ost. Men han kan faktiskt inte bestämma vem jag får träffa och inte.

RSS 2.0