Onsdag

Wiiih! Kul dag - foto dag. :D Idag har vi framkallat bilder på foto lektionen. Det var superkul! Var i lilla labbet med "Krissie", Pontus, Nisse, Johannes, Linus, Jessica och Johanna(?), den nya tjejen iaf. Haha alla hade ett jävla flyt förutom jag och Linus, haha. Han fattade typ ingenting så jag behövde hjälpa honom. Själv hade man fel bländare och korkad som man är fattar man inte varför bilderna blir så jävla mörka. Idiotförklarad vart man iaf när man kom på vad felet var. Skulle kanske hållit det för mig själv. xD Efter det gick det bättre och jag slösade inte hälften så många papper på de sista tre fotona som på det första. Haha, bravo. Kristin hann inte göra klart sina bilder förns hon tappade bort sina negativ, stackars. Tog iaf typ 2,5 timmar för mig att göra mina bilder, vi gjorde ju lite andra grejer också iofs. Så jag åkte till vh efter och gick till mammas jobb och fick skjuts hem. Mamma har fått för sig att vi ska vaccinera oss mot svininfluensan, aldrig i livet säger jag bara. Så jävla onödigt, vaccinerar man sig mot vanliga influensan liksom? Nej. Bara för att jag inte tänker vaccinera mig kommer jag säkert få svinis, bara för att det är jag liksom.

Aja nu blir det dusch och grey's. Adios.

Skitliv

Godkväll.

Har haft lite problem med internet den senaste veckan så det har inte blivit någon blogg alls. Men det har inte hänt så mycket, ingenting alls. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Mitt liv är stendött. Umgås liksom knappt med Simon ens, han e ju så jävla upptagen hela tiden. Jag tror inte han fattar att jag är seriös när jag säger att jag kommer göra slut med honom om det fortsätter såhär. Antingen får han finnas där eller inte, inte bara när han känner för det. Fredags-ångest är den nya känslan. Måndagens ångest är väldigt dämpad just nu. Ser mest fram emot att bli sysselsatt då. Även om Anna, minihitler, språkläraren torterar oss med ton av läxor. Jag vet inte vart jag ska göra av all ilska. Orkar inte gråta mer. Vad gör man som övergiven flickvän? Inte tillräckligt bunden för att låta bli att tänka på andra, inte tillräckligt fri för att kunna umgås med andra. Tillräckligt desperat att fundera på att smyga iväg bakom ryggen. Nej juste, det finns ingen rygg att smyga bakom, endast egoism och stolthet som reagerar, ingen hjärtesorg. Inte den sorg jag känner. Den uppmärksamhet och kärlek jag så onekeligt behöver, existerar inte.

Dagens

 


"Att hoppa framför ett tåg är ett jävla oskick och visar bara hur lite självmördaren tänker.
Föraren av tåget kan bli djupt traumatiserad och behöva terapi och själavård efteråt.
Har man bestämt sig för att taga sig av daga så borde man fan ha lite hyfs och göra det på ett sådant sätt att det inte medför alltför mycket obehag för upphittaren/na.
Självmördarna som tar sitt liv i trafiken (medveten frontalkrock) borde fan stigmatiseras och bli bespottade. Det är inte något självmord utan ett regelrätt mordförsök på medtrafikant.
Lite takt och ton från självmördarens sida efterlyses.
Det är inte speciellt kul heller att gå ut för att hämta tidningen och hitta ett mosat lik utanför fastigheten.
Det som är intressant runt frågan om tågdödade, är andelen som förolyckats av misstag eller en olycka.
Den siffran borde inte vara så hög jämfört med vad det faktiska totala antalet dödade.

__________________

Inringat:
skitsnack. ska jag ta livet av mig själv kan du ge dig fan på att jag tänker dra med mig så många människor som jag bara kan. tror du jag tänker gräva min egen krav, lägga mig i en träkista i graven och skära upp handlederna och tra igen locket innan jag kolar? glöm det!"


Summary

Måndag igen då och inte ett enda inlägg på hela helgen. Antagligen för att jag varit med Simon och då inte tänkt på att skriva. Fredagen bestod av att sitta hemma så det sög ju kan man lungt påstå. Lördag åkte jag med Simon till farsta och shoppade åt honom, på kvällen så vi "Män som hatar kvinnor". Dagen efter, söndag, så vart det bio med familjen (Simon inräknad). Vi såg uppföljaren "Flickan som lekte med elden". Sen shoppade vi lite på ikea, det vart krokar, ljus, tvättkorgar och present till Micke som fyller år snart.
Idag är det måndag och måndagar är fail. Fail på sovmorgon, fail på rörligbild, fail på mina och elins planer och fail på mamma och pappa. Nu blir det även fail på fritid då jag ska göra svenska läxa om antikens grekland, dvs Hercules osv.

Boooooooring!

Godkväll. Hoppas alla har en roligare kväll än vad jag har. Jag har piss tråkigt och e grymt trött. Vad gör man när man hemma på kvällar egentligen? Nån som har nån vettig idé?
Imorgon så ska jag tydligen följa med Simon och shoppa kläder till honom. Fan vad jag inte har lust med de. Ska jag dissa honom och dra in på bio med familjen imorgon istället? Han dissade ju mig big time sist. 
Fast jag tror nog inte att jag ska sjunka till hans nivå på den fronten, jag håller det jag lovar. Måste ju vara liiite bättre än honom så att han är sådär söt ibland och säger att jag e bäst och att han är sämst. Det gillar vi i hemlighet även om vi säger emot.
Nej men iaf, är grymt nöjd med mig själv för stunden, inte ofta man har ett välstädat rum och bäddad säng, de ni. Funderar på att poppa mig lite popcorn och sätta mig och ruttna framför tvn eller nått, men jag vill ju lyssna på musik. Vad kan man göra samtidigt som man lyssnar på musik? Lite svar skulle sitta fint till nästa helg.

Aja, har inget mer vettigt att säga så ha en toppen fredag. Puss.


Duktig Madde! :D



Japp min dag på pricken. Vaknade 4 i morse av min cp kanin som inte kunde sova, då fick inte jag heller sova. Somnade kanske vid 5 igen, men vaknade flera gånger efter det så när det var dags att gå upp så kändes det som om mitt huvud skulle sprängas och min hals var bokstavligt talat sahara. Så det blev sova vidare nån timma. Simon som sov här orkade inte heller dra sig till skolan så han ljög lite och åkte hem med "magont". ;)
Dagen har iaf spenderats med att städa nästan hela huset. Rummet och toan fick storstädning. Mamma och pappa vart superglada, och det innebär att alla e glada! Superbra!

Sådär ja..

 
   

Halsduk utan ändar och koftan på.


Juste!

Höll på att glömma ladda upp bilder på det jag köpte i måndags! Måste gå och fota dem, brb.

RSS 2.0