Toppen dag!

Ditt lilla mongo ibland e du bara för söt. Simon: "Jag är ett missfoster :(" Du är inget missfoster men du tänker bara på dig själv och jag hatar dig för det.

Dagen har varit toppen! Ångrar verkligen inte att jag släpade mitt halvdöda huvud till skolan idag. Först hade vi bajs engelska, men den skiter vi totalt i. Eftersom vi inte hade någon matte drog Jag, Stephanie, Kristin och Viktor ut och fotade och lekte. Viktor badade bland annat i fontänen och så gungade vi, haha. Efter det så hade vi foto lektion där vi började framkalla film. Mörkrummet var sjukt kul! Helt och hållet kolsvart med ljusisolerade dörrar. Alla tog varandra på helt fel ställen och gick in i varandra hela tiden. Viktor: "Vart har jag handen just nu?". xD
Sen fick jag äran att blanda alla kemikalier och göra klart allas negativ. Fick även ett smeknamn av Stefan (fotoläraren), även om jag inte kommer på det just nu. "Alla som får ett sådant smeknamn har varit grymt duktiga så ska du behålla det så måste du leva upp till det". Hm, jag ska göra mitt bästa. :D

Egocentrisk?

God kväll gott folk.
Hm, lång och seg dag idag, konstigt, eftersom vi bara har 2 lektioner på tisdagar.
Åkte iaf in till stan och shoppade efter skolan, bilder kommer kanske imorgon eftersom jag är hos Simon just nu. Det vart ett par skor (halvnöjd), leggins, halsduk, vantar, tröja och en kofta! Sparade dock en hundring till i helgen ifall det blir något.
Det kanske inte märks men jag är inte alls på bra humör. Som vanligt kan jag nog börja säga, känns som om jag alltid är depp.
Simon har låst mig ute och planerar sitt liv utan att inkludera mig. Idag har jag suttit och lyssnat på honom planera sin vecka utan att ens ägna en tanke åt mig. Onsdag - Karate, Torsdag - Gymma, Fredag - Karate, Helg - Polarna. Kan man göra så? Kan man helt seriöst sitta i samma rum som sin flickvän och säga så? Han är besatt av sig själv. Allt han någonsin tänker på är hur han känner, det han orkar, det han vill, hur han ser ut. How about me? Existerar jag Narcissus? Idag skulle han också gymmat om hans pappa inte praktiskt taget tvingat honom att vara med mig. Igår var han på karate. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Blir varenda vecka enligt dessa planer så.. Jag vet inte.


Världshistoriens ointressantaste dag.

Tjoo!
Denna dagen är nog en av de minst intressanta dagarna i värdshistorien. Kanske inte världens, men min iallafall. Fast kanske inte hela mitt livs heller men iallafall på några veckor. Idag har jag gjort 0 intressanta saker. Det mest intressanta var nog på rörligbild lektionen där vi redigerade en skit tråkig film till något lite roligare, iaf om man har super tråkig humor som vi 4 har, Jag, Viktor, Sara och Linus. Dagens höjdpunkt kanske, vem vet. Det sjuka är att jag lyckas producera text om min tråkiga dag. Jag menar, det är ju inte direkt något jag har att berätta, jag bara informerar om hur ointressant den varit. 
Och när jag ändå snckar om ointressanta saker kan jag passa på att berätta om min natt också. Jag sov skit dåligt inatt och allt började med att jag inte ens kunde somna. Vid 4 tror jag klockan var så vaknade jag utav okänd anledning, med känslan av att jag inte ens somnat ifrån hela början. Snacka om obehagligt. Efter att jag vaknat så kunde jag inte somna om eftersom det var varmt, så jag öppnade fönstret och somnade kanske 20 minuter senare. Vid 6 vaknade jag igen. Denna gången var det en äcklig jävla fågel som satt precis utanför och skrek. Samma visa igen, fast tvärt om. Smällde igen fönstret. Vid 7 skulle Simon upp så då vaknade jag igen och lyckades inte somna om ordentligt förns jag skulle upp vid 8. Då mådde jag verkligen inte bra men tvingade mig själv att kliva upp och åka till skolan iaf.
Även om min dag varit extremt ointressant lyckades jag få ihop en text som är längre än på de flesta roliga dagarna. Sjukt.


Major failure..

Ohhhh, fan va arg jag är!
Satt från vh till centralen mitt emot en illaluktande, halv-uteliggare. När jag plockat på mig lite saker och ska betala så medges inte köpet. Jag fattar ingenting och ringer mamma. Nej, men dom har inte satt in några pengar på mitt kort. Hon lät mig alltså sitta och åka in till stan även om hon visste att jag inte hade några pengar! Började typ gråta för att jag vart så jävla sur. Ännu en ledig dag bortslösad på ingenting! Nu hoppar jag från en bro eller något.


Mitt hat till sl!

Godmorgon, eller ah, morgon är det ju inte riktigt längre men iaf. Precis blivit klar och ska gå ner till centrum och hoppa på bussen där eftersom det inte går några jävla tåg! Sl, är bara ett jävla stort skämt. Men men, har ändå inget bättre för mig idag så det får väl ta lite extra tid. Ni får väl kanske se vad jag köpt när jag kommer hem. Hoppas jag hittar något användbart.

Puss


00.37

Där ser man, ännu en sugig kväll. Förvånad? Nej. 
Strax efter 10 tar vi bussen ner till nynäs eftersom E&M missade den vid 9.
När vi väl möter de andra i nynäs, som jag inte ens kommer ihåg vad de heter, får vi reda på att vi inte har någon dricka. Bra idioter, kunde ni inte sagt de innan jag satte mig på bussen? Det hade sparat mig 34 kronor och massor med energi. Så nu är jag sur och trött och ska hoppa i säng alldeles strax. Vill ju vara någorlunda pigg imorgon om jag ska gå i stan och shoppa. Får hoppas på att nästa helg inte blir lika misslyckad den också.

Puss & Godnatt!


they call me mad

Jaha, så var man hemma igen. Det vart inte särskillt mycket svamp, det är ju så svårt att se något när marken är täckt av gula björklöv. Men till nån macka imorgon bitti räcker det nog iaf till. :)

Vad fan ska man göra resten av dan? Pallar inte direkt dra ner till invigningen nu. Inte direkt intressant för mig, halvdålig musik och massa folk. Nej tack. Med tanke på att vi inte ska ner till nynäs förns typ 9 så e det lite segt just nu. Kommar max stanna 1-2 timmar i nynäs. Känner ändå ingen där så dom lär ju inte bry sig. :P

Simon fortsätter att vara sig själv och konstant ändra sig. Jag får tydligen åka in till stan ensam imorgon eftersom han tydligen ska in med chris och sebbe istället. Fan va arg jag är.


Hola amigas :D

Godmorgon, godmorgon. :) Sovit gott? Det har iaf inte jag. Vaknade minst 2 gånger inatt, ena gången bytte jag kudde och andra gången var jag tvungen att stänga fönstret för Gloria, min lilla vita och fluffiga kanin, satt och gnagde på buren, det låter ända upp till mitt rum! Hon har bokstavligt talat ätit upp hela pinnen som ska hålla upp taket när man öppnar, inte bara gnagit av den utan ätit upp hela skiten, och den e ändå nån cm tjock!
Aja, nu måste jag gå och klä på mig eftersom jag och mammsen ska ut och plocka svamp. Mys va? Hoppas vi hittar något bara, då blir det svamp macka, mums.

Puss puss

just a little to late

Halloj, här sitter jag mitt i natten när jag egentligen borde sova. Ikväll drog först jag, elin och mulle ut med grabbarna men de tröttnade ganska snart och drog hem. Jag smsade linnea och hon kom ut till mig, jag vart superglad! Vi drog iaf tillbaka till festen vi hade varit på innan. Grabbarna grus var lika fulla som alla andra på den där festen. Några blattar bråkade om en joint medans andra hade skiten i brallerna som dom stolt visade upp för polarna. Jag ville mest vara där för att hålla koll på Simon, även om jag litar på honom känns det bäst att vara där. Träffade även Jennifer från min klass, var inte direkt beredd att se henne där. Måste fråga henne på måndag.

Nu ska jag krypa ner i min varma säng med mina slitna fossingar. Imorgon blir det svamp-plock och ett besök i nynäs. Skojj. Sebbe tvingade mig att lova och ringa honom imorgon om han fick följa med och plocka svamp, tror inte han kommer vilja det imorgon dock. Haha.

Godnatt på er. :D


Liar liar..

Gaash, hur svårt kan det vara att hålla sig till det man sagt?
Fan va irriterad jag blir.


Fail

Sovmorgon och ledighet blev det för mig idag. Inte riktigt med flit men aja, ska inte klaga. Jag smsade iaf med Mulle i morse och när jag inte hade ngt mer att skriva så skulle jag bara köra det gamla klassikern som aldrig funkar, "bara blunda lite". Helt plötsligt kommer mamma in och frågar vad jag gör hemma. Borta som jag e, fattar ingenting. Märkte ju inte att jag somnade. Klockan var då iaf halv 11 och min nästa och sista lektion började om 10 minuter, så det var ingen idé att sätta sig och åka, och komma fram 45 minuter senare när lektionen var slut. Så nu sitter jag här och funderar på hur jag ska kunna fota eftersom jag gjorde fel med filmen på den analoga kameran. (Iaf var pappa påstod) Måttligt besviken. Får väl komma på något annat att göra istället, men vad vet jag inte.

Hörs sen, puss. :)

Blogg design..

Eftersom det inte blev ny blogg för tillfället så kan jag ju iaf kosta på mig en ny design istället för den här gamla tråkiga. Laddar upp ett par idéer och hoppas på lite hjälp att välja. :)




CSN

Glömde ju säga att jag fick hem mitt CSN- kort idag! Fick alla det? Toppen iaf, älskaaar rabatt, haha. En sak jag inte fattar bara är hur dom kan påstå att man sparar 2500 kronor i månaden, hur fan vet dom de? Jag får ju lixom bara 1000 spänn i månaden. Kalla mig korkad men jag fattar inte. xD


Usch på regn!

Så fort jag slutade så började det såklart regna och mitt hår är fortfarande blött. Surt.
Vill bara göra alla lite avundsjuka och berätta att jag börjar 9.30 imorgon och slutar 12.15. Skönt va? :D Först ska vi kolla på film och sen har vi idrott. Efter det får jag väl se om jag ska träffa Simon eller inte, han ska ju åka racerbåt på lördag och åker rätt tidigt på morgonen, så jag har inte lust att sova där, men vi får se. Annars så får jag väll vara snäll och hålla elin och dom sällskap.


Weekend plans.

Woho party på lördag. Får väl se hur mkt dricka det blir för min del, ska ju försöka ta mig hem så jag ska ju kunna gå iaf. Haha. Nej men det blir nog skoj. Men jag hatar att mina pengar kommer in den 27:e ist för den 25:e då alla andra får sina pengar, skulle ju velat köpa leggins och armband men jag får väl låna eller ngt.

Aja nu ska jag hem till min älskade plutt och mysa och sova. Puss puss.

Just another wednesday..

Varför är det bara onsdag!? Va, va, va? "För att det inte är någon annan dag". Suck.

Nu har jag förbrukat min roligaste skoldag. Engelska, Matte och FOTO. Hade med mig min eos 5 idag, kände mig lite stolt faktiskt. Läxan är att fota två olika bilder i rörelse (tänker inte gå in på detaljer för de e ändå ingen som bryr sig) och två bilder med olika skärpedjup, ett med litet och ett med stort. Ska bli spännande. Hoppas på fint väder i helgen.
Åh min linje e sjukt chill, har typ bara 3 lektioner om dagen, oftast två st 1 timme långa och en 3 timmar efter lunch, som vääääldigt sällan blir 3 timmar lång, knappt hälften så lång. På fredag slutar jag 12 och börjar halv 10 lixom. Dock har jag matte och idrott, men idrott e ganska kul iaf, ibland.
För övrigt så är Stephanie i min klass e helt sjuk, haha, man kan fan tro att hon e full. Ena sekunder as garvar hon och snackar as högt med alla och nästa sekund e hon helt knäpptyst och ser typ as sur ut. Jag förstår fan ingenting om den personen, men hon är snäll. xD


Någon som har lust att göra ngt spännande på fredag kanske?

John Mayer <3

Jaha, där stack Simon iväg till gymmet. Hade ju tänkt följa med och simma men han var bara tvungen att skämta om min "plupp" (en talgkörtel) som jag har i ögonvrån, och som han vet att jag hatar. Så att han påpekar den ganska ofta höjer inte direkt min självkänsa. Jag kände inte längre för att följa med så han fick dra ensam.
Lite John Mayer får göra mig på bra humör igen. Håller just nu på att njuter mig igenom hans live cd som han gjorde tsm med bassisten Pino Palladino och trummisen Steve Jordan (The john Mayer Trio) . Säger nog inte ett skit för de flesta men hela cdn är underbar. Han sjunger exakt lika bra live som på studio inspelade låtar.

http://www.youtube.com/watch?v=Q7FP5R2EOwc

Bästa låten atm!

Kyrk- bilder.

Lite blandad redigering, lekte bara.


    
  

(brukar inte fota gravar, men den berörde)


Lalala anslutnings problem.

Damp på mitt internet! När jag kom hem efter den (som råkade bli) korta foto rundan (eftersom mamma ville att jag skulle handla åt henne) så hade jag halt plötsligt inget internet igen! Gash va arg jag blev. Igår fick jag iaf pappa att fixa det igen. Så bilderna kommer upp strax.
Drog iaf hem från skolan nyss för jag har världens mensvärk och ingen ipren! Det går inte ihop. Hade bara en 3 timmar lång grafisk kommunikation lektion kvar och jag hade verkligen inte lust att sitta där och verka intresserad av hur man lägger in en bild i nått program, jag menar, hur svårt kan det vara?



BTW
Hihi, madde goes bebis igen. Välling är det som gäller på morgonen nu! Nej men seriöst, det går faktiskt ner, eftersom jag hatar att äta på morgonen så är det skit bra. Och det är inte bebis välling heller, utan "vuxen välling". Osötad fullkornsvälling med andra ord. Smaken påminner om något mellan mannagryn och havregrynsgröt och för att piffa upp det lite så slänger jag i nån tesked kanel. Superbra.


Okej.

Okej, fyfan vad lat jag är. Jag vill göra massor med grejer men jag orkar verkligen inte! xD
Nu när det börjar bli höst får jag ett enormt foto sug men jag har 0 idéer. Det är iofs lite tidigt för riktiga höst färger, men det är på gång nu. Känner att jag måste sparka asset ur stolen och gå ut, men vart ska man gå? Vädret är verkligen perfekt just nu och med John Mayer i bakgrunden blir man inspirerad.

Tänk, tänk!

Det som ploppar upp är, hästar, sjön, kossor. Allt jag redan fotat ett antal gånger..




Nej nu vet jag, kyrkan! Det måste vara grymt fint ljus just nu.

Snart tillbaka med bilder. Puss!

<3


Turningpoint of the day.

Gårdagen gick från botten till toppen. Efter att jag sa upp allt och gick, kom ett samtal någon timma senare. Dagens vändpunkt.  En ursäkt, ett förslag och en överenskommelse. Vackra rosor och god mat. 19.15 satt vi på tåget påväg in till stan. Bio, G-FORCE, 3D!
Även Chris, Gurra, Lillen, Mange och Linus skulle kolla på bio så vi tog sällskap med dem på vägen in men eftersom de skulle kolla senare delade vi på oss senare. Filmen fick 7/10, den va super söt och mobbad. Men den enda 3D:n var typ i början och den va lite för wannabe seriös/sorglig några gånger. Efter bion vart det kladdkaka för 42 KRONOR! Sjukt dyrt för en enda bit, så god var den inte ens. Men men, blir man bjuden så är det såklart man inte säger nej. Hemma igen ungefär 12.30, då vart det mys och sen sömn.


Dagen bjuder på läxor, foto och tv.

-

Nu har jag definitivt sjunkit till självmords nivån.

1 år?

Idag tror jag det är den så kallade 1års dagen. Simon råkar väcka mig och drar in och käkar frukost. Fick jag inte följa med eller? Han drog bara. Hade han varit den omtänksamma typen kanske jag hade misstänkt en frukost på sängen, men den chansen är lika stor som att vinna på bingolotto. Suck. Han tyckte vi skulle åka och käka sushi och sen vara klara idag ungefär. Han orkar inte anstränga sig och då skiter jag i det också. Trött på att offra mig för honom och göra som han vill hela tiden. Allt slutar ändå med att jag blir sårad. När mamma ska handla åker jag hem. Är detta vad man kallar kärlek?

Update

Ny blogg? Ne, skulle inte tro det. Har varken ork eller lust att fixa iordning den för tillfället. Kanske nån gång när jag har oändligt med tid och ork, dvs inte på en miljon år.


Livet för övrigt rullar på, men kanske inte som man hoppats. Skulle knappast kalla mig själv lycklig för tillfället, men mår inte heller tillräckligt dåligt för att fundera på att ta livet av mig. Det är väl det man kallar "bra" antar jag.
Fredag tillslut känner nog de flesta, men jag vet inte riktigt längre. Vet inte om jag tycker det är skönt med helg längre. Jag har 0 umgänge, den enda personen jag umgås med är simon, men jag vet inte ens om han bryr sig. Sitter på fredags kvällen och funderar, ringer simon, han svarar inte, han ringer upp och frågar om jag vill komma till honom, jag säger att jag inte vet om jag orkar, han säger okej, du gör som du vill och vi lägger på. Mig orkar han självklart inte åka till, kanske en gång varannan eller var tredje vecka, men absolut inte för att bara vara med mig, sjlvklart så måste vi vara med sebbe, chris och gänget.
Med andra ord trivs jag bäst i skolan, där är jag anonym, ingen bryr sig för mycket, ingen känner mig eller vet om mina misstag och skavanker. Jag pratar med folk och framstår som den blyga enstöringen, sitter alltid på samma plats ensam längst fram med hörlurarna i och undviker all uppmärksamhet. Umgås lite smått med Stephanie, Kristin och Sara men absolut inte på heltid. Den enda jag fastnat för är Victor, den personen som kanske är lite för ärlig, lite för högljudd, lite för pratsam, lite för sällskaplig, lite för mycket för de flesta helt enkelt. Men han kan sitta tyst utan att jag känner mig obekväm och tvungen att prata. Plus i kanten på att han har dialekt, något jag alltid funnit charmigt.

And thats about all for now..

---->

Nepp, nu blir det http://emmamaadelene.blogg.se


RSS 2.0