Lite skit på botten kan vara mer än bara lite skit på botten.

Deras båt hade börjat gå segt det senaste året. Simon hade sett att det satt en lina eller något på rodret men Micke trodde inte på honom. Men när han kollade såg han att det var sant. När de skulle försöka skära loss det såg Simon något annat på bottnen, men det brydde sig inte Micke om, "De e säkert bara något äckligt". Men när han dök ner och började dra i det som visade sig vara ett rep, som satt det fast i det som låg på bottnen. Han började då dra upp det. När han la det på badbryggan såg man var det var. Det var ett stort jävla ankare som fastnat i rodret! Det hade dom kört omkring med efter sig i ett helt år!

En heeeeeel underbar helg med Simon (och hans föräldrar såklart) ute på sjön, om man bortser från morgnarna och att jag inte kunde bajsa på två dar. xD Haha!
Nej men det vart massa sooool, mys, eksem, bränna, mat, kubb, yatzy och årets första dopp. :)
Nästa vecka blir det kanske ut igen, fast några fler dagar.

I wish i had a life.

Sitter här och lyssnar på Maria Mena och väntar på ett samtal. Ett samtal som inte spelar någon roll egentligen men blir sårad om det aldrig kommer. Jag har nått den sociala botten. De enda människor jag träffar är min egen familj, och de driver mig till vansinne. Det är inte någons fel egentligen, men det ligger något i grunden. Jag är en blomma som har vissnat.

SOL SOL SOL!!

Nu har jag legat och solat i tre dagar, har lite soleksem, men de e bara att leva med. Fan va härligt med sooool. Har inte direkt så mycket att skriva. Igår drog jag hem till Simon på kvällen och sov där. Helt knäpp natt, sov 3 timmar, vaknade och kunde inte somna om, sov 3 timmar igen och vaknade, så var det hela natten. De va sjukt jobbigt, så jag e lite trött nu.
Det ser ut att bli ensam-shopping i helgen. Spännande...


    
MELOOOON OCH SOOOOL :D


Cyklade iförrigår kväll, det va dimma på sjön.


Halvkokt kräfta -.-

Super skön dag, jag har verkligen längtat efter värmen och uttnyttjat den till max, känns det iaf som. Varit hos Simon idag och igår, det blir alltid två dagar av nån konstig anledning. Jag skulle ju kunna stanna en natt till om inte Simon jobbade, de e så tråkigt att sitta och vänta hela dan. Idag kom han iaf hem innan 12 så jag följde med dom ner till tennis planen och kollade när dom spelade. Kollade intresserat på dem och tänkte inte på att min stol stod snett i jämförelse till solen! Katastrof! Där satt jag snett och solade i flera timmar utan att tänka på de. Så nu är jag knallröd på bröstet och högra axeln, högra armen och högra halvan av ansiktet. Som tur var fick iaf vänstra axeln och armen lite färg iaf. Nu på kvällen tog jag en cykeltur på ungefär en timma, sköööönt, förutom att brännan kliade satan.
Det kliar faktiskt fortfarande och jag hoppas jag kommer kunna somna inatt. Ska nog ta och kolla på en film sen och testa nya bärbara dvdn. Snart ska jag ta lite kvällsmat, eftersom jag inte åt inte så mycket till middag. Sill tror jag det blir. MUMS.

Natti natt.

Why?

You could write a book on how
To ruin someone's perfect day
Well, I get so confused and frustrated
Forget what I'm trying to say, oh

I'm sick and tired of your reasons
I got no one to believe in
You tell me that you want me, then push me around

And I need you like a heartbeat
But you know you got a mean streak
Makes me run for cover when you're around

Here's to you and your temper
Yes, I remember what you said last night
And I know that you see what you're doing to me
Tell me, why?

Why do you have to make me feel small
So you can feel whole inside?
Why do you have to put down my dreams
So you're the only thing on my mind?

I'm sick and tired of your attitude
I'm feeling like I don't know you
You tell me that you want me then cut me down.

Midsommarafton

Igår hade jag en trevlig midsommar tillsammans med Poppis och Ost. Vid typ 8-9 tiden kom Ost och hämtade mig och så bar det av till djuuuursnäs. Vi kom på att Poppis e en av de största bönderna vi känner, haha.
Vi letade iaf efter fiske grejjer hur länge som helst och när vi var klara hade det börjat regna igen så vi fick cykla ner i regnet. Ost fick typ fyra fiskar och han behöll en som han rensade och stekte, haha, den hade käkat tre räkor, de va äckligt. Jag fick en liten fisk men Poppis fick ingen.
Efter ost hade stekt och käkat sin fisk drog vi iväg och bastade och käkade massa mat. de va gott. :)

Midsommar

Känner mig rastlös men samtidigt orklös på samma gång. Jag hatar att älska honom ibland. Men vad skulle jag göra utan honom? Visst, såklart har jag kompisarna, men de e inte riktigt samma känsla längre. Det känns som om jag inte alltid passar in. Men det är inte därför jag stannar, jag är inte rädd för att vara ensam.. eller?  Det brukade jag inte iaf vara. Men jag är inte samma persom längre, men det är något annat också, inte bara rädsla. Kärlek, åtrå, tröst, trygghet..
Jag skulle vilja åka iväg, alldeles ensam. Utan jobbiga föräldrar som aldrig bara låter en vara. Utan att träffa folk som försöker klämma fram en konversation bara för att de inte klarar av tystnaden. Jag är trött på ösmo och jag e redo att dra.


Just another issue..

Jaha, nu har jag spederat två dagar med Simon. Eftersom han jobbar mellan 8 och 4 så har det varit segt och sitta och vänta på att han skulle komma hem. Ligga och sova till 1 och sedan kolla på tv i tre timmar, woho. -.-
Han lovade att vi skulle hitta på något kul idag om jag väntade på honom men såklart ville han inte ens försöka komma på något som jag också ville när han inte kunde hitta några fiskespön, så han lämnade mig och drog iväg och spelade tennis med sin mamma ist, han frågade inte ens om jag ville följa med. Efter att ha suttit och väntat på honom hela dan så vart man lämnad ensam, men jag får nog skylla mig själv eftersom jag var ledsen och inte kunde berätta varför. Jag vill kunna berätta för honom varför jag är ledsen, men det går bara inte, jag får inte fram ett ljud. När jag väl får fram något att säga så låter det jätte töntigt eller så har han gett upp och gått eftersom han inte orkar sitta med mig tills jag slutar gråta. Om han visste varför jag grät kanske han skulle kunna trösta mig, om han förstod, men jag tror inte han kommer förstå, han kommer tycka jag är töntig.
Måste lära mig att prata om min bekymmer med folk. Fisk gör bara bubblor hela tiden och kaninerna är mer intresserade av att hoppa ur buren.
Det är så mycket lättare att skriva eftersom man kan tänka innan man skriver och ändra sig om det låter fel. Det är inte heller någon som stirrar på en och stressar fram orden. Men datorn kan inte säga att den förstår, och berätta att det inte är mitt fel och det är så opersonligt att skriva sms. Ibland vill man inte få något svar tillbaka, bara en kram, men Simon måste alltid säga vad han tycker och det är inte alltid särskillt stöttande. Det har hänt för många gånger, antar att man blir stum efter ett tag.
Det var de jag behövde säga.
Godnatt.

det nya röda teet



Måste bara säga att jag köpt ett nytt te som jag blivit förälskad i. Det är sjuuuukt gott. Alla som älskar te: SMAKA! :D



Aldrig är man nöjd.

Vädret är skit så man kan inte vara ute. Simon vet jag inte vart jag har just nu. Den där lyckliga känsla jag fick av att tänka på honom för nån dag sen är borta. Det är frustrerande. Det känns som om jag gjort något fel. Allt jag kan tänka på är att kyssa honom igen. Lite otålighet och tjat kan han väl ta, eller? Även om han inte saknar mig.
Lovet har nyss börjat och jag har redan slut på idéer. Vädret får mig på dåligt humör. Tiden går så otroligt långsamt när man inte har något att göra. Ingen aning om vad jag ska skriva heller, försöker få ut lite känslor så jag kan känna mig lite lättare igen men det är för kvavt. Seg och slö av att bara sitta still och även om jag känner mig trött kan jag inte somna. Sov inte alls bra inatt. Regnet som smattrade mot rutan väckte mig, täcket låg snett, kudden var fel och jag hade fortfarande en tom plats bredvid mig. Nu ska jag ta ett bad och dränka mina problem i hett vatten och lavender olja.

Min födelsedagstårta!




2 färdiga marängbottnar
150g mjölkchoklad
1 1/4 + 3 dl vispgrädde
250g frysta, tinade hallon

Garnering:
Jordgubbar
Färska hallon

Gör så här:
1. Hacka chokladen fint och lägg i en bunke. Koka upp 1 1/4 dl grädde och häll över chokladen, låt stå ca 5 min.
2. Vispa eller mixa chokladen slät. Låt stå kallt i 3-4 timmar. Vispa 3 dl grädde lätt. Blanda fösiktigt ner de tinade hallonen i grädden.
3. Häll eller bre ut chokladen i ett jämnt lager på ena marängbottnen. Fördela 2/3 av hallongrädden  på chokladen. Lägg på den andra marängbottnen och fördela resten av hallongrädden i ett jämnt lager ovanpå.
4. Toppa tårtan med jordgubbar och hallon.



A terrible thing...

Godmorgon! 12.47 är klockan och jag vaknade nyss. Sova är verkligen meningen med sommarlovet, det är sanslöst skönt!
Ska dricka upp kaffet och göra mig min "morgon-smoothie", har nämnligen börjat dricka/äta smoothie flera gånger om dagen. Super gott och nyttigt, man behöver bara youghurt och frysta bär. Idag har vi färska jordgubbar till tårtan vi ska baka så några av dom kan man ju sno också.
Något hemskt har hänt mig! Jag har musik-torka! Det är jätte jobbigt, jag har verkligen inget jag har lust att lyssna på, kommer inte på något heller och radion spelar bara skit musik.
Kom med några förslag på artister och låtar som man kan lyssna på vettja!

Ett annat minus är att vårat internet strular som fan just nu. Allt laggar och internet lägger av minst 1 gång i halvtimman. Snart kommer jag ha sönder någor om det förtsätter såhär. Haha. xD

Ha en najs dag, puss!


Ska det vara lov så ska det.

Dagen har verkligen släpat sig fram.  Simon har haft utegångsförbud och besöksförbud idag så jag har inte haft ett skit att göra. Det har varit dåligt väder och internet har inte fungerat som det ska heller, allt lägger hela tiden, hur frustrerande som helst!
Morgondagen lär inte bli bättre, då ska jag med familjen ner till nynäs och genomlida en fika hos mormor eftersom morfar fyller år. Kuuuuuul...

JAG ÄLSKAR FAKTISKT SIMON

Ah, som ni kanske märkt berättar jag nästan alltid vad som hände igår, inte idag. De e oftast för att mina roliga dagar slutar med att jag kommer hem sent och går och lägger mig på direkten, antingen hemma eller någon annan stans. Då är man så trött att man inte orkar skriva. Så ni får helt enkelt leva med att jag berättar om gårdagen.

Aja iaf, igår slutade jag 9an. Gick ut grundskolan för gott! De e tungt att behöva lämna sin älskade klass efter 3 år. Så mycket man gått igenom och upplevt tillsammans. Sett folk växa upp från små barnsliga 7or till nästan vuxna 9or. Er har jag spenderat mer tid med än min egen famlilj. Tillslut var vi som en ända stor familj, alla kände alla och alla hade sin egen plats. Så ja, de e ledsamt att behöva splittras. Den sista tiden har gått alldeles för fort. 9c var definitivt den mest muppade och konstiga klass, men även den mest älskade.

Efter en trevlig avslutning drog man sig ner till nixta. I början var det rätt segt men kvällen blev nästan lite intressantare och intressantare allt eftersom kvällen passerade. Måste bara säga att Simon var helt sjukt underbar nästan hela kvällen. Vet inte vad som hade flugit i honom, om det bara var alkoholen eller om han hade lite skuldkänslor också. Jag tror nog att det är bäst att jag inte vet, för jag är fullständigt nöjd just nu. Vill nästan hoppa av glädje när jag tänker på honom just nu. Sebbe, Chris, Lillen, Gurra, David och dom andra är också bra just nu, alla var hur schyssta som hellst igår. Dom var grymt mycket bättre än nynäskillarna. Eller ah, Victor var fan också väääligt söt igår, haha. :D
Det var polisen som förstörde slutat på min bra-iga dag. Fuck dom! Simon blir väldigt defensiv när han inte håller med någon så det slutade med att han fick följa med polisen till deras bil och snacka ensam. Var på håret till att han fick åka med till haninge också, tur att han äntligen höll käften då. Synd bara att han inte gjorde det tidigare. :( Fick iaf skjuts med Simons föräldrar hem, det var ingen rolig biltur men, men.

Det var min dag de, det blev ganska mycket, hoppas ni orkar läsa allt, haha. :)

.

Wanna free fall out into nothing.
Wanna leave this world for a while.

Sista dagen.

Bal i måndags. Det var kul. Jag tror bara att jag aldrig varit så arg på Simon. Han måste ALLTID förstöra för mig när jag har kul. Nej men såklart var han trött och skulle åka hem. Eftersom jag hade mina saker där var jag tvungen att åka med.
Ledig på tisdagen.
Onsdag. Min födelsedag. Dagen innan skolavslutningen. Sista dagen med klassen. Slutet på livet man levt i 10 år. Slutet på mycket. Början på något nytt. Besviken som vanligt. Ett paket inknölat i garderoben. Vill inte se det. Jag hatar att fylla år. Du skiter i allt som jag bryr mig om.

BAAAAAAAAAAAAAL

Tog 10 tåget in till Farsta med Elin och FB. Rekord tid på att shoppa! Tog kanske 40 minuter att shoppa skor och bh, sen tog maten fett lång tid iofs.
Hemma strax innan 2 igen och började göra mig iordning. Har smink och hår kvar så jag försöker andas. Är inte direkt nervös men man vill ju inte direkt komma på att man glömt något i sista minuten lixom.
Ska iaf sminka mig nu så jag hinner. Syns på balen.

puss


Grönalund, havsbad och skor.

Ojsan, har varit ifrån datorn en hel helg. Även om det varit piss väder så har jag hittat annat att sysselsätta mig med.
I fredags så åkte min klass till Grönalund med 9b. Såklart var det regn, blåst och allmänt kallt så man frös mest hela tiden. Det var hyffsat kul men jag tycker det är ganska jobbigt att vara med så många eftersom alla inte vill åka samma saker och då blir det mycket vänta och alla blir lite irriterade med jämna mellanrum. Katapulten är iaf min favorit. När jag och Poppis åkte den för sista gången kunde vi bara koncentrera oss på den snygga killen i kön. Han såg ut som en blandning av  Zac Efron och Chase Crawford, fast yngre dåra. Rawr.

Igår låg jag hemma hos Simon och degade mest hela dagen. Trött som fan från dagen innan. Vi gick iaf ner och kollade på det lilla russ fölet och kollade lite i nån lada där hans pappa och Stefan va. På kvällen kollade vi på "Vad kvinnor vill ha" och åt cheese rings. ^^

I morse blev vi väckta vid 9-9.30 eftersom vi skulle åka och äta brunch på havsbadet. Det var aaaaaas gott! Allt ifrån omelett och pasta sallad till kräftor och blåbärspaj. MUMS MUMS MUMS. Hoppas på att göra om det igen, och då tror jag vi ska bada där också. :D
Skulle egentligen åkt och köpt skor idag, men jag e så jävla trött på att gå i stan nu! Känns som om jag varit där hela veckan. Och det var ingen som kunde följa med så jag ska skolka "muskan runt" imorgon, och dra in ganska tidigt och köpa skor ist. Bara snabbt köpa skor och sen åka hem igen. Funderar också på att åka till Farsta ist, mycket smidigare men jag vet inte vad dom har för affärer där så vi får se.

Nu ska jag typ träna lite på att locka håret och så, testade också att sminka mig förut och det blev väl hyffsat, är inte så duktig på smink.

puss puss

SWOOOOSH lixom!

Godmorgon. Klockan är snart 12 och jag vaknade då nyss. BRA JOBBAT MADDE! Vem hade jag trott skulle väcka mig?

Aja, missade via showen, och jag har ingen aning om när combat grejen började. Kanske inte är hela världen, men men.. Tänkte inte på att jag måste be någon väcka mig när jag inte har nån klocka att ställa.
Hur ska jag nu få tag på Mulle? Eller vänta, vad e det för dag idag?
Aa, de va torsdag, haha, snacka om borta. Så den stora frågan nu är hur jag ska få ta på Mulle. Vi ska ju in och hämta klänningen och kolla på skor. Kan ju absolut inga nummer i huvudet. -.-

MULLE RING MIG HEM. Det är Elins hem nummer fast med 15 på slutet ist för 51. För du kan väl hennes hem? Annars blir det jobbigt! :D


Grey's Anatomy

Asså fan va chockade jag blev! George går med i armén. :(  Fan då. Hoppades på att Owen skulle åka tillbaka till Irak, hatar honom, han e fett konstig.
Stoooor saknad på George ifall han åker iaf.

Godnatt.

Jag hatar regn!

Dagen startade i ösregn på viksängen. Jag och elin stod och frös i typ en timma i regnet tills vi fick nog och drog hem. Tror dom själva att man tänker stanna och frysa rumpan av sig? Stackars Elin, hennes skor gick sönder så hon hoppade omkring i dyngsura strumpor lixom.
Hemma låg en trött Simon och halvsov. Stackarn har haft sömnproblem ett bra tag nu, hoppas det blir bättre när det blir lov. Fick iaf krypa in under hans täcke och värma mig en stund när jag klätt av mig mina blöta kläder, låg där tills jag råkade göra honom lite sur. Då stressade han upp sig själv och vart lite hysterisk och det tog ett tag för honom att lugna ner sig. Men eftersom det inte var första gången direkt så kunde jag lugna ner honom efter ett tag. Resten av dagen har vi bara legat och mysat och pysslat om varandra med massage och sånt. 
Helt sjukt galet hur kär jag är. Fortfarande. <3


En god gärning om dagen...

Igår fick jag ett utbrott på mamma som hade damp. Stackars lilla Simon hamnade i mitten och fick ta smällen. Men men, han är lätt att göra glad igen när man väl lugnat ner sig själv. Vi hade iaf en mysig kväll. <3

Idag har jag haft engelska redovisning, det var så jävla hemskt. Jag svamlade, stammade och höll på att börja gråta. USCH. Men som tur va så påverkade det inte mitt betyg. Jag kommer få MVG i engelska iaf. Woho! ^^
När jag kom hem så hade en liten fågel flugit in på altanen och hittade inte ut. Stackarn var alldeles förvirrad och uppjagad. Jag fångade den när den satt sig på stolen och släppte ut den igen. Jag har aldrig hållt i en vild fågel förut, det var coolt. :D

Nu ska jag iaf ta itu med mitt rum. Det ser ut som Irak. Jag ska också försöka hinna städa badrummet och plocka ur diskmaskinen. Så önska mig lycka till. x)

Btw så är en ny mobil beställd eftersom min är helt borta. Jag lovar att musse snodde den, jag drömde de, och de va fett verkligt ända tills han hade en pistol som jag lyckades ta av honom och sköt honom i huvet. Aja, nytt nummer och allt kommer ni väl få veta typ nästa vecka.

Puss Puss

RSS 2.0