Maybe someday in the future...



Jag orkar inte. Its not meant to be. Bye bye boys, bye bye.



I am giving up on making passes and
I am giving up on half empty glasses and
I am giving up on greener grasses
I am giving up




Synd om mig



Haha jag är typ död. Somnade runt 7 igårkväll och sov till 11 i förmiddags. Känner för att gå och lägga mig igen för jag är inte pigg någonstans. Är ändå skit uttråkad! Ligger och lyssnar på lite musik från disney, de blir man glad iaf lite glad av. Just nu är det tarzan som gäller.








Dagens horoskop




"Ett kärleksäventyr piggar upp. Men lägg inte alltför stor betydelse i det. Det är förmodligen inte så allvarligt menat från någons sida även om det känns äkta och rätt nu. Inom kort kommer era vägar att skiljas och alltsammans bleknar till ett minne blott."


http://www.zodiaken.net/dagen/









BLÄÄÄÄÄÄÄ



Jag e tokförkyld och har feber. Perfekt såhär när skolan precis börjat. Jag e nog en av de mest gnälliga människor man kan hitta när jag e sjuk. Tycker supersynd om mig själv. Aja, ska inte gnälla här, de e inte lika kul. Kanske ska försöka sova lite eftersom jag bara sovit ca 4 timmar i natt.




Se va sjuk jag e, se.



The seventh..



Har precis införskaffat mig mitt sjunde par skor den här sommaren. Dessa var dock väldigt nödvändiga. Köpte ett par babyrosa skor till gymmet. Känns så jävla ofräsigt att gå omkring i strumpor och svetta ner överallt. Haha. Köpte en vattenflaska att matcha till också. Nu väntar jag bara på mitt paket med gymkläder jag köpt. Vältränad kropp - here i come!





Autumn



Ligger och längtar efter hösten. De är så mysigt. Koftor, halsdukar och soliga höstdagar.




Gym class hero



Första rundan på gymmet den här terminen avklarad! Fyfasen va skönt att bli av med lite energi och ilska. Behövdes verkligen. Jag känner verkligen för att sluta försöka på hela killfronten. I suck, they suck. Killar är ju struligare än tjejer. Pallante.



Music tips


Katy Perry – Teenage Dream



Katy Perrys nya album, galet bra!




Ny termin - Nya tag


Känns faktiskt väldigt bra att ha börjat igen. Ser fram emot det här året! Världensbästa mentor och schemat är inte så farligt när man tänker efter. Ska komma igång med gymmandet nu också, första passet blir imorgon! Känns skönt att få ordning på mitt liv igen nu efter min väldigt lata sommar. Ska verkligen försöka hålla mig organiserad och fokuserad. Får väl se hur länge det kommer fungera. Kaffe kommer jag förbruka i mängder iaf. Tror jag har ett smått koffein beroende, känner mig alltid så jävla glad och avslappnad men samtidigt lite smått speedad efter en kopp eller två. Tror jag ska börja terminen med att få ordning på mitt rum, det kan behövas. Chao.






Woooopsi



Så blev man svarthårig. Igen. Mitt hår är som en fucking smvamp när det kommer till hårfärg.




Just cuz it made me smile








Bara för att jag är kär i den









Har tröttnat på att blogga för tillfället. Det händer ändå inget spännande i mitt liv just nu. Kanske får lite mer inspiration nu när skolan börjar. Vi får se. Chao så länge.





Sony ericsson xperia x10 mini pro



Min kära mobil med surf paket och 3000 fria sms i månaden till alla nät är beställd och om jag har tur så kommer den den här veckan. Jippey. I can't wait!! :D







r.i.p my beloved milkshakes



Fan fan fan. Jag tål inte milkshaksen på Tullys!! Andra gången jag mår illa efter att ha druckit dom. Fast den här gången var det värre än första. Buhu. Jag som älskar dom. :(


My messy mind..




Jag vet vad alla tycker och jag vet vad jag borde välja. Men sen när har jag levt efter dom reglerna? Jag måste välja nu. Igen. Men denna gången är det annorlunda. Fyfan vad det svider. Sova på saken lär inte hjälpa och singla slant hjälper inte heller för jag kan inte gå efter sånt. Hur väljer man när man inte vet hur man känner? Bör man ta reda på det? Nej, jag tror att det bara kommer göra saken värre. Jag tror jag vet vad jag vill. Måste släppa skuldkänslorna och tänka på mig själv. Det är bara själviskt att vilja ha båda.




Tankfull..




Det var så jag trodde det skulle vara. Nu inser jag att det är tvärt om. Positiva överraskningar äger.






My precious...




Soon you will be mine!









Läskigt sant




"Du håller sakta men säkert på att komma ur spår och förirra dig iväg på villovägar. Du är fresstad att smita från dina plikter och skyldigheter för en mer ansvarslös tillvaro. Dina nuvarande instinkter och din hänsynslöshet är definitivt ingenting att eftersträva."


http://www.zodiaken.net/dagen/







This morning i felt like this








Damn it!




Ilskan när man sedan inte får upp påsen..






De e jag som e storätarN idag



Lyckan när man hittar en påse jordnötter i skafferiet till middag.








Set me free



Känner mig som en fågel i bur.





Unhappy



Bara för att jag är så jävla snäll så bytte jag mina jobbtimmar ikväll med Julia. Fan, måste sluta vara snäll. När jag nu inser att jag ska sitta hemma hela jävla dagen känner jag för att börja gråta. Funderar på att rymma. Jag menar, skolan börjar ju snart så då är man ju ändå bara hemma så då gör det inget om jag får "utegångsförbud".





Inside my brain



JaNejJaNejJaJaNejJaNejJaJaNejJaNejJaJaNejJaNejJaJaNejJaNejJaJaNejJaNejJaJaNejJaNej.. ja...?.. nej...?



Så låter det i min hjärna just nu.




Big mistake?




Nu har jag satt mig själv i klistret. Eller har jag? Jag vet fan inte. Rörigt i mitt huvud. What a mess.





Problems?





Alla som headern muppar sig för räcker upp en hand!






A juste





Min utländska stalker är tillbaka, yaaay





Lebblena is speaking








Music is my boyfriend



Jag lyckades sammanfatta känslor till pojkarna som finns och fanns i mitt liv med två låttexter på en kväll. Helt onödigt egentligen. Men på något sätt behöver jag.






ny header?






Him and You




You and I have something different
And I'm enjoying it cautiously
I'm battle scarred, I am working oh so hard
To get back to who I used to be

He's disappearing
Fading Steadily,
I'm so close to being yours
Won't you stay with me
Please

Near to you, I am healing
But it's taking so long
'Cause though he's gone
And you are wonderful
It's hard to move on
Yet, I'm better near to you.



Goodbye



Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
I should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do






Min godnattsaga till Mulle



De va en gång en kanin som hette Ahmed.
Ahmed tyckte om att äta morötter och gräva hål i bondens trädgårdsland, det tyckte inte bonden om alls. Bonden blev väldigt arg på honom då.
En dag när Ahmed grävde ett stort hål så sa bonden; Varför gräver du i mitt land Ahemed?
Då svarade Ahmed; För att jag är kurd, jag har inget eget land att gräva i.




To be continued...






Tristess



Låg kväll ikväll. Känner mig lite deppig. Beror väl på tristess. Its a well known friend of mine. Känner ett behov av spänning och stimulans. Försöker verkligen komma på något man kan roa sig med här men jag kommer inte på en enda sak. Helt sjukt. Nu ska jag gå och banka huvudet i väggen tills den här krypande känslan försvinner.




Nu och då



Jag gillar mig själv mer nu men jag gillade den sociala biten mer förr.




What the f*ck happend yesterday?




omg.. Jag ba vaknade så låg de en kristin på golvet, tre kassar med nya kläder och jag snackade som om jag kommit i världens värsta målbrott. Rough night..





Only for today




Only for today I belive in pink clouds and that soaring is possible. I might even belive in humanity.






Lights



 

I had a way then, losing it all on my own
I had a heart then, but the queen has been overthrown
And I'm not sleeping now, the dark is too hard to beat
And I'm not keeping now, the strength I need to push me

 

 

 


Gick ut och tog en dush

 

 



awesome




Barnkalas á Ösmobrudarna













Birthdayparty




Man får lika mycket huvudvärk efter ett barnkalas som ett för mulle. Jävla smällare asså.





Mhhhhmm, dont mess with madde!



Nej men älskar inte alla att bli väckta klockan 10 av jazz musik? Äckel, nu ska dom få höra på dunka dunka hela dagen. Fittor.





Blir förbannad




Skjut mina egiostiska föräldrar. Konstigt att dom inte har några vänner liksom. Ger man inte får man igenting tillbaka, idioter.




VARNING FÖR MYCKET MULLE!




Grattis din tokiga unge på din alldeles egna dag!



















Den fula ankungen



Blogg torka? Yes box. Nothing to tell right now. Jag är glad, kanske tillochmed lycklig. Allt är bra just nu. Livet leker. Jobb, bästa vännerna i hela världen, pengar, sol och han med stort H. Inget är ju perfekt men närmre än så här har jag aldrig varit.





En ful anka, bara för att liksom! :D



Varför?



Jag har tidigare fått ett samtal av 0184443049. Det finns ingen information om detta nummer på internet men det är mycket folk som också blivit uppringda. Det är inget speciellt, man blir uppringd - svarar - och dom lägger på. Varför? Jag har ingen aning. Ska säga till mamma och pappa den här gången. Vi e ju med i det där jävla registret. Nu ska jävlarna sättas dit. Haha. Nä men iaf, jag vill inte bli uppringd mer.





Oh no! ..Eller?



Jag har varit så upptagen med att shoppa att jag glömt bort att blogga. Det har fötts en liten shopaholic i mig. Detta kommer inte sluta väl.





I so deserve it



Hej jag kan inte andas med näsan. Jävla förkylning. Ska strax dra in till stan med mulle iaf. Skönt att få spendera lite pengar på mig själv igen. Haha.




Time just slips away



Har lite små ångest över att sommaren lider mot sitt slut. Kvällarna börjar bli mörkare igen och det är bara några veckor tills skolan börjar. Fan, de e mindre än en månad kvar nu. Goodbye freedom säger jag bara. Dags att satsa lite nu i tvåan. Det ska bli kul, men just nu vill jag inte att sommaren ska ta slut. Jag har inte gjort någonting av den här sommaren, känns det som. Inget lyckat åtminstone.. Gotta make a list on what to do. Gonna do it now.



Grönalund - seriöst, de e tradition

Tälta - hur mycket jag än hatar det så hör det till

Näcka - varför har vi inte gjort det ännu!?

Upptäcksfärd - åka långt åt helvete bara för att se vart man hamnar

Sola - jag är likblek





Sen kom jag inte på något mer bara för de...












Mulle mullebulle Söderlund





Vet ni, vet ni, vet ni, vet ni, vet ni, vet ni, vet ni, vet ni!?!?!?










Världens

knäppaste
sötaste
bästaste
roligaste
muppigaste
porrigaste
awesomeaste

Mulle is hemma again!









While cleaning my room..

 

 

 

Lite annorlunda men jag gillart som vanligt. Music is all I do atm.

 

 


Expert



Yaay, svängde in på expert och köpte ett par nya hörlurar. Jävla skit skullcandy, mina andra lurar som börjar glappa efter nån månad. Det blev ett par babyrosa pioneer istället. Najs.





RSS 2.0