dimma



Jag tycker om vädret idag. Det machar mig.



day 5



Framgång.. Jag har inte gråtit idag.

On the other hand.. I feel numb.



..




Vad fan ska jag ta mig till?
Vart ska jag göra av alla minnen?
Kan det inte bara finnas en delete...
Jag behöver någon som får mig att glömma.




new moon




My edward is gone. Now where is my jacob?







Nemän tja





Hej, hur mår du? Hej, jag mår skit Hej, jag mår bra.



Jag e så rädd att du ska gå vidare så mycket fortare än jag.





stupid mind



Old enough to understand it wasn't ment to be. Old enough to miss him. But im not old enough to accept this. Im young enough to fall asleep crying. Young enough to not beeing able to let it go. Young enough to think "what if".
I need love and verification. I need my heart to start beating again.




-



Har lite små panik just nu.

 Har jag gjort ett misstag?
Varför känns det alltid så fel? 
Hur vet man vad som e rätt?
Hur klarar folk av sånt här?

Jag kan inte släppa den jävla blicken han gav mig.. Drömhelvetet gjorde ju inte saken bättre heller. Jävla skit.



höhö



Ligger hemma hos elin och slöar. Tidigare testade jag mina ps skillz, naturbegåvning? :D








Nu var det gjort. Fan va jobbigt dett känns nu. Men jag tror det är bäst såhär.

Att gå hem från Simon i snön utan vantar var däremot inte en av mina smartaste idéer. Det ska jag komma ihåg till senare.



<3




Söndag idag, imorgon måndag. Det börjar dra ihop sig men jag känner mig förvånansvärt lugn. Kanske har jag lyckats bearbeta mitt val. Jag är så glad att jag har så underbara vänner som alltid finns där. Det gör det hela så mycket enklare.






mr. lonely

P.g.a skitsnön så spenderas kvällen ensam. Poor me, buhu. :(

Uscha!



Jag hatar verkligen när saker inte funkar. Just nu går det inte att ladda upp bilder på facebook överhuvudtaget. Gaaash! Det har även varit snöstorm hela dagen så det har inte gått att varar utanför dörren heller. Jag klättrar på väggarna. :o

..

Bye bye my love. I will miss u.

frusen cheesecake



200 g fullkornskex
1 1/2 dl smör

200 g vit choklad
2 äggulor
400 g philadelphiaost                     
1/2 dl vispgrädde
2 äggvitor

Tilbehör:
Färska bär/ frukt


-Sätt ugnen på 200 ºC. Krossa kex och rör ihop dem med smält smör. Tryck ut degen i formen.
-Se till att degen täcker kanterna på formen väl. Grädda mitt i ugnen, ca. 10 min. Låt svalna.





-Smält chokladen över vattenbad. Låt den svalna av och vispa i äggulan. Blanda i philadelphiaosten och rör tills massan är fin och slät. Vispa grädde och äggvita var för sig



-Blanda först i vispgrädden och därefter de vispade äggvitorna i chokladsmeten.



Bred ut smeten över kexbottnen och ställ formen i frysen några timmar - eller helst över natten.
Ta ut kakan och garnera den med färska bär eller frukt. Låt den stå i rumstemperatur i ca. 10 min. före servering.




Enjoy!





give me

 

 

 



Jag vill ha sommar nu. Jag e trött på att vara trött hela tiden!

recept på cheesecake kommer strax..


snow




Hur mycket jag än vill ha bort snön kan jag inte hjälpa att tycka att de e vackert när det snöar.





Kreativa Kreta

Ibland önskar jag att vi bara hade foto på schemat.. Det finns så mycket jag vill lära mig! Har ett extremt sug på att göra en massa grejer, även om vintern gör sitt bästa för att få mig på andra tankar. Känner mig extremt kreativ just nu de e fett najs. Men å andra sidan så är jag förvirrad och kluven. Så jag vet inte riktigt. Höhö.
Satt på bussen idag och eftersom mina hörlurar har dött (r.i.p) så var jag tvungen att lyssna på två surkärringar klaga, det var nästan intressant. De klagade på hur busschaffören körde och på allt dåligt de kunde komma på som har med bussen att göra. Då undrar jag; varför skaffar ni inte bil då om de e så jävla jobbigt? Ibland är det så irriterande med folk som klagar över så värdelösa saker. Nu ska jag återgå till mitt grubblande och sluta låta andra tvingas (eller ah, de e ju inte mitt val) läsa om mina små problem. :)

-

Here I am down on my kees again
trying to find air to breathe again
Only surrender will help me now
I love you please see and believe again

Party party

Happ, vad ska man säga.. Gårdagen var kul, morgonen var som vanligt inte lika rolig. Jag lyckas alltid hamna hos främmande människor, dock var den ena en "gammal bekant" denna gången. Vart väckt flera gånger av en förbannad Simon, som bokstavligt talat tvingade mig att åka hem. Så nu är jag hemma igen med en miljon tankar i huvudet. Ska ta ett långt bad och reda ut varenda en, en i taget. Det kommer ta ett bra tag.

Lördag



Lördag förmiddag och jag ska dra igång min nya musik och städa rummet. Vart nyss klar med cheesecaken så det kommer upp ett litet recept när den e dekorerad och klar. Hm, baka + städa en lördag, hemmafru innan sjutton? Ehh, nej. Skulle inte tro det, ikväll blir det nynäs med mulle. :D


Inte igen!

Nu har jag försovit mig en fredag igen. -.-

sunny day




Okej, nu är det här 3:de försöket till ett inlägg eftersom jag e så jävla klantig och kommer åt fel knappar. -.-

Dagens soppåse går till nynäshamns ungdomsmottagning som inte lyckas vara tillgänglig på nått sätt i två dagar utan tvingar alla att vända sig till andra kommuner för hjälp. I mitt fall, även om jag också varit glömsk, så tvingas jag gå utan p-piller i en hel månad eftersom jag inte fick något svar när jag ringde. Tillslut gick jag till haninge um och fick hjälp av en skit gullig tant som bokade in en tid åt mig i nästa vecka. Hon försökte tillochmed ringa till nynäs um och mvc för att försöka få mig en tid men inte ens hon fick tag på någon.

Men men, så kan det gå.

 Dagen började iaf toppen, solen mötte mig när jag klev utanför dörren och stannade precis hela dagen. Sånt gillar jag! Strax blir det vampire diaries tror jag, ska ju upp 6 imorgon men vafan, de e ju ändå fredag då. :)


Surprise, surprise!



Jag fick reda på en rätt oväntad sak igår.. Lilla Simon har hittat hit till bloggen på egen hand. Lite kul eftersom han läst igenom rätt mycket, ända tillbaka i höstas. Jag vet inte om det är bra eller dåligt eftersom det mesta jag skriver kretsar omkring honom. Och eftersom jag oftast skriver när jag e arg eller ledsen så kanske jag överdriver lite ibland och det kan ju tolkas på flera sätt. Men jag tror väl inte han gör det till en vana att sitta och läsa igenom min blogg varje dag. Isf kommer han nog ge upp väldigt fort eftersom jag skriver så oregelbundet.

Jag har bara en fråga på hjärnan just nu; När ska alla små pojkar vakna upp och inse att livet är mer än bara dator? Är det värt att förlora hela sin fritid på grund av ett värdelöst datorberoende?

emoblogg



Hej och välkommen Klumpenimagen. Jag överreagerar säkert men jag är iaf väldigt nere av situationen. Jag hatar sebastian för att han finns. Jag hatar att den obehagliga film jag såg igår påminnde mig om mitt eget liv. Jag har ingen aning om vad jag ska ta mig till. Nu ska jag försöka sluta vara emo och låtsas att allt e bra så ingen tror att de e något fel. Jag hatar mig själv och vill bara åka härifrån, långt åt helvete där ingen kan hitta mig. Hej.

RSS 2.0