...

Just nu skulle jag gärna vilja byta liv med nån.
Oduglig, klantig, utskämd, trött.
Mobilen borta.
Jag önskar nästan att jag lyckats ta livet av mig igår, så man slipper all skit.
Jag tänker inte dricka sprit igen, inte på ett bra tag. Jag e så jävla dum som gjort det så pass många gånger. Varje gång har blivit ett helvete.
Jag behöver en kram just nu, jag behöver höra att jag är omtyckt. Varför är du aldrig här när jag behöver dig?

Den underbara dagen efter..

Helvete vad ont i huvet jag har. Aja, man får väl skylla sig själv. Igår var helt cp. Som vanligt började det bra men gick som vanligt överstyr. Det sista jag kommer ihåg är att jag ligger i skogen och gråter och håller på, ingen aning varför. Någon säger att jag dunkat huvet i marken och Sebbe och Simon försöker få mig att sammarbeta. Nästa sekund är jag hemma hos Chris, lite halv-nykter. Och jag har ingen aning om hur jag kom dit. Då är tydligen Simon också jättefull, det måste ha hänt på vägen. Han gråter och Kåre tröstar honom. Han säger åt mig att gå ut och sova på soffan så jag sover där, vet inte hur många timmar det blev eftersom jag inte vet när vi kom hem.
Jag ringde aldrig mamma och sa att jag skulle sova borta så hon var jätte arg när jag kom hem i morse. Men jag har inte snackat nått med henne. Ajuste, min mobil är borta också. Ligger den kvar i Linneas väska eller har nån annan den? Annars så ligger den väl kvar sär ute.

Sug på allt atm.

Lördag 30/5

Efter en lång dag i stan med Mulle och Elin sitter jag här och lyssnar på lite John Mayer med en cider i handen. Superskönt. Fixade måtten på klänningen och köpte en tunika på H&M, mycket skummt folk ute idag, värmen gör folk tokiga.

Men nu hoppas jag väl på att lite folk ska ut ikväll, annars så blir det sitta hemma och städa rummet ikväll.

23:43

Fan va jag är trött. Jag vill inte åka till stan imorgon, jag vill ligga hemma och sova. Jag vill inte gå ut imorgon kväll, jag vill ligga hemma och mysa med Simon. Tror inte jag kommer palla gå ut imorgon, känns väldigt omotiverat. Och Simon ska dricka, fan vad jag hatar när han dricker.. Har en klump i magen över det. Men men vi får se hur det känns då.

Godnatt.

Just another boring friday..

Jahapp, sista vanliga skolveckan på vansta i hela mitt liv ä slut. Skumt, grymt skumt måste jag säga. Nästa vecka blir det två vanliga dagar sen börjar hälso veckan. Veckan efter det är det bal och avslutning. SOMMARLOV!

Men men, nu är det bara fredag. Tråkiga fredagar. Simon ska lana med sin pappa, syrra och hans syrras kille. Jag ska städa ur husvagnen snart och ikväll ska jag väl typ sitta hemma. För det är antagligen ingen som ska göra något ikväll.
Hör av er isf?

Ajuste, kanske inte blir ngt roligt på lördag, ska väl försöka fixa nått, men de e svårt. Sebbe kanske kan hjälpa.


Onsdag 27/5

Måste bara börja med att säga att lektionerna atm är så jävla chill, det är på ungefär 3 lektioner man har något att göra. Helt sjukt skönt. Det är väl So:n och Engelskan som man måste jobba mest på.
Det är de sista två veckorna kvar nu. Kommer sakna klassen, de flesta iaf. Skönt men man kommer sakna dom som inte bor här i ösmo, dom som man inte kommer träffa alls. Men efter 10 år på Vansta ska det bli så jävla skönt att komma här ifrån och starta upp något nytt.

Nu ska jag dra hem till min allergiska pojkvän och mysa, måste ju tvinga med honom till skolan.



I helgen blir det najs, förhoppningsvis, grillabadberget, lite cider och massa glada människor (?).
 


Tisdag 26/5

Dagen har gått fort, började 8.20 och slutade 10.30 eftersom spanskan var inställd och jag fick jobba med engelskan hemma. Gunilla favoriserar folk lite, det var bara jag och Becca som fick åka hem och jobab lixom. Aja, sålänge man är omtyckt är det inget att klaga på! :D
Resten av dan har jag solat, kollat på tv. <3 det fina vädret asså.
Jag har badat Smulan också. Skitgrisen. Hon gillar inte vatten, haha. Så vi blev ungefär lika blöta båda två.
Efter maten ska jag ut och gå en sväng, tar nog med mig kameran också. Måste ju få bort celluliterna på rumpan och låren, det är inte snyggt alls!  

Btw så fanns inte min klänning i stl 34, blev fett besviken när hon ringde och sa de. Trodde inte jag skulle få nån klänning, men mamma sa att hon ville att hon skulle sy in den istället, antagligen orkar hon inte åka och leta igen, det har inte ens jag lust med. Så på lördag ska jag åka in och ta mått och får den nån gång nästa vecka istället.

puss







Lördag 23/5

Hm.

Igår hade jag trevligt. Jag hittade en fin, dyr, lila klänning. Har grymt dåligt samvete över priset. När har det någonsin hänt mig? Skumt.
Hon tanten i affären var skum, snäll och hjälpsam men samtidigt väldigt övertygande och påträngande, det gjorde mig väldigt illa tillmods, hon var ingen man sa emot. Klänningen fanns såklart inte i min storlek så hon skulle beställa en mindre åt mig som jag ska hämta på lördag. Då ska jag dra med mig E igen och passa på att köpa skor. Såg en as söt tröja med kakmonstret på i gamla stan som jag bara måste köpa.

Det är sämst väder. Inte för att jag tänkt gå på marknaden, men ändå.. Jag e rastlös och outhärdligt uttråkad. Idag blir det tråk, tvätta kläder och städa hos fisk tror jag.
Vill att det ska vara förra året, vad mycket roligare allt var, vad fan har hänt egentligen? Alla vänner har försvunnit, livet är helt enkelt lättare utan pojkvän.

Men men, det är väl skitsamma, snart blir det gymnasiet och vi hoppas på lite nya vänner. Puss.

RSS 2.0