My last will.


Om jag dör ung vill jag ha den här låten på min begravning.


 

 

 


Oh my god...



En blöt handuk på ryggstödet är guld. Varför tänkte jag inte på det tidigare? Känns dock lite skumt att sitta topless framför datorn men det är det fan värt.




Heeeelp me!



Idag har jag gjort mycket som min kropp inte uppskattar. Bland annat vaxat benen, som för övrigt inte alls var så farligt (jag skrattade hela tiden) men nu är dom alldeles prickiga. Jag har också bränt sönder min rygg när jag var i farsta och badade med Kristin. Det svider, sticks och kliar satan. Jag har smörjt in mig med aloe vera men det funkar inte alls. Snälla få det att försvinna. :(



Stephenie Meyer



Läste förresten ut "boken" (novellen) tidigare idag. Självklart har hon lyckats lika bra som vanligt. Åh vad jag önskar att den var längre. Alla som inte upptäckt Stephenie Meyer och tycker att hela Twilight hysterin är överskattad har inte läst hennes böcker. Och borde verkligen göra det! Fast personligen föredrar jag nog The Host (Genom dina ögon) framför Twilight serien.






As a prisoner you don't appreciate daytime.




Jag drömmer så sjukt coola drömmar nu för tiden att jag bara vill somna om igen och leva i drömmarna istället.





I love you.



If a boy tells you he love you the first time you hang out, get terribly upset or run for your life. It's all lies, and everybody knows it. It's a whole other part of him speaking. Well, it's not the heart or the brain, thats for sure. He says he'll never leave, well guess what, it's just another lie.




Nu ska det läsas!






Det lär dock gå rätt fort, så tunn bok har jag inte läst sen lågstadiet.




Lonely owl



Sitter och småpratar med nån okänd kille på msn igen. Det har blivit mitt tidsfördriv om nätterna nu för tiden. En sommarnatt, en trevlig kille och en film. It's kinda pathetic but i like it.




Who pissed god off ?!









Otålig



Jag har ju ett fotojobb nu under sommaren, men det finns ett problem; Jag vet inte vad det är jag ska fota ännu! I och för sig har det inte knappt gått 3 veckor sen skolan slutade men jag börjar redan bli otålig. Jag tycker inte om när saker går för långsamt. Vill få saker gjorda på en gång. Ska nog mejla Stephan nån dag nu och tjata lite. Vill ju göra det innan jag börjar jobba.



Midsommarafton



Datorn, Ett päron till farsa firar jul, och en full farsa hemma. Tjaaa, det kunde varit bättre!

Tur att jag har mina jordgubbar iaf. <3




Samma men ändå inte..



Det är inte samma sak men det är samma längtan. Samma önskan om ett "jag saknar dig".
Kommer resultatet bli det samma?





I've never had much fishing luck..







I'll be back!



Tar en liten blogg paus i några dagar. Det är ju faktiskt sommarlov. But don't worry, I'll be back.




Idag är det fest!



Helt plötsligt så var man inte så nyttig längre.. Eller ah, dricker skumpa med bästaste mulle! :D






Feeling nyttig!



Sitter och käkar hemmagjord pastasallad med räkor. MUMS.








Damn you old people!



Härligt det är att vakna av att grannarna typ renoverar sin balkong (?) precis vid huvuet på en. Tror kaaaaanske det blir hämnd ljuva hämnd med musiken på högsta om mina föräldrar inte är hemma ikväll.





Sånt som händer.



Wooops så har man tydligen spotify ett tag också.




Friday, monday, wednesday, whats the difference?



Varit ute på en promenad nyss. Behövde vakna till lite, få lite luft. Det luktar så gott när det har regnat. Rent på något sätt.
Innan det så såg jag på Zodiac, fyfan vilken långtråkig film. Det handlade om en seriemördare som skickade in brev till pressen och polisen med dolda meddelanden och hot. Man sitter bara och väntar på att dom ska få fast honom med det händer liksom aldrig. Det händer bara samma saker hela tiden, förutom precis i början och precis i slutet. Lång var den också, nästan 2½ timma lång. Ska leta upp en ny film nu här i mörkret, vet inte riktigt vilken det blir.
Nej vadå, jag är inte alls depp...







Just another meaningful song..




I lose my head

From time to time
I make a fool of myself
In matters of the heart


Here I sit
I'm feeling sorry for myself
It's quite a sight
But I have you to thank
For reminding me
We're all alone in this world
And in matters of the heart


I wish that I had the power
To make these feelings stop
I lose all self control
In matters of the heart


I can't believe
It's so hard to find someone
To give affection to
And from whom you can receive
I guess it's just the draw of the cards
In matters of the heart



You caught me off guard
Somehow you reached me
Where I thought I had nothing left inside
I've learned my lesson I've been edified
In matters of the heart



I'm already missing you
Although we won't say good-byes
Until tomorrow afternoon
Maybe when and if I see you again
We'll see eye to eye
In matters of the heart


I have no harsh words for you
I have no tears to cry
If the moon were full
I'd be howling inside
It only hurts
In matters of the heart




 

 

 


Twilight, New Moon, Eclipse



Snodde mulles plats på Twilight event i stockholm på måndag. A girl gotta do what a girl gotta do. Ska iaf dit med elin om inte mulle löser det på något sett antar jag. :)







My feelings right now...



wUEHkjhgfhjklökjhgf3uw9iejgrheuy584u93woejirhgy489u3weojrieh5y8uJAGHY584UEOJRIUHrjhtu4rej!!!!!!!!!!!!!!!






He must think im a total bitch...



Nu känner jag mig lite dum. Men jag är för stolt för att ta reda på allt och be om ursäkt.





Dagens horoskop



"Även om du börjar kunna se ett slut när det gäller en angelägenhet, är det någonting annat som tar sin början som en följd av detta. Ladda upp med tålamod och försök att klargöra för de som inte riktigt förstår idéen med att gå vidare."

http://www.zodiaken.net/







Just another summer day.



mulle's pappas place - sol - promenad - film




Tyvärr har bloggen damp och har fått för sig att mina bilder är förstora, ska försöka lösa det men aja, det kommer väl bilder om det funkar.






Ett liv har man iaf ibland..


Gårdagen spenderades med bästaste kristin i stan.









Drömmar..



Jag har drömt att jag dragit ut/tappat en tand två gånger nu. Vet inte vad det är jag gör med min käke men när jag vaknar känns det som jag bitit ihop väldigt hårt. Obehagligt är det. Har tidigare drömt att jag brutit käken, det var det obehagligaste jag drömt, vet inte vad som hände där. När jag får sova hur länge jag vill så drömmer jag oftast mer än 3 drömmar. Idag drömde jag faktiskt roliga drömmar, förutom den med tanden dock.




Utkast: Juni 16, 2010



Sitter att lyssnar på Michael Jackson så här mitt i natten. Jag har ingen aning om varför jag sörjer hans bortgång. Jag är inget dyrkande fan direkt. Fastnade bara för hans musik. Vila i frid.
No more sweet music from this amazing artist.



Aja, sitter och snackar med två vädigt udda människor som addat mig på msn genom min blogg. Den ena är väldigt intresserad av min blogg och alltså mitt liv. Och den andra är förvirrande och läskig. Kul att veta att det finns folk med ännu mindre liv än jag iaf. Detta är vad jag kallar tidsfördriv.




Hörru språkpolisen!



Särskrivning is the shiet. Kladd kaka, oliv olja, rev bens spjäll, vete mjöl, stek panna, kyl skåp.
Känns det lite jobbigt nu? Hahah.



MatbloggarN



Jag gillar inte oliv olja så mycket i vanliga fall, men med citronsmak är fan underbart!
Passar till allt. Mums!






John Mayer <3


Kul att se hur en låt kan utvecklas.



 

 

 


Aldrig är man lycklig..



Är man någonsin helt lycklig när man har kasst självförtroende och inte litar på någon? Är man lyckligast när man är singel och känner sig ensam och övergiven eller när man är kär men är osäker och tvivlar på allt.
Jag är skadad, livrädd för att sånna saker ska hända den här gången också.
Om det gör det då?
Vad gör jag då?




Sånt som händer.



Jag har börjat se kändisar ganska ofta när jag är i stan nu för tiden. Bara för nån vecka sen såg jag Andreas från Idoljuryn på Grönalund liksom. Igår när jag vandrade mot Tully's typvärldensbästa Café så såg jag nämnligen en udda prick gåendes ned för gatan.



Det var ingen mindre än Peter Siepen!




Burgerking - does not taste good as spya.



Undrar hur kycklingburgare från burgerking blandat med magsyra smakar... Ajuste jag vet ju.







Hjärtesorg



Kul att det alltid går så bra för mig med pojkar jag tycker om. Jag vill bara banka in lite vett i skallen på dig! Att en person kan gå från att vara skitgullig ena stunden till ett riktigt svin nästa. Kunde du inte visat den här sidan innan jag gick och kärade ner mig i dig. Jag som var så glad. Jag trodde jag hittat nån som verkligen brydde sig. Det måste vara något fel på mitt sätt att läsa folk. Ser jag bara det jag vill se? Nu ska man sitta och deppa över det här hela sommaren också. Toppen, tack, verkligen. Självförtroendet i botten.
I just wanna be with you..




Vi är så jävla konstiga!



Aa, vart fan ska jag börja?
Just nu mår jag skit illa. Man skulle kunna tro att jag varit och festat hela natten men så är det inte. Igår satt jag, kristin och mulle uppe till 4 och kollade film och spelade spel hemma hos kristin, Haha! Sen fick jag och mulle för oss att vi inte skulle gå och lägga oss, vi skulle vara uppe hela dagen idag också. Så vi drog från kristin vid halv 5 ungefär och åkta in till stan. Där gick vi omkring i några timmar tills vi verkligen började bli trötta, då gick vi och satte oss på centralen och bestämde oss för att vänta på att burgerking skulle öppna. Då var klockan alltså runt 6. Vi gick omkring på centralen i nästan två timmar och väntade. Sedan köpte vi mat och satte oss på tåger hem 8.19. Antingen så är jag gravid (funderar seriöst på det) eller så tyckte bara min mage inte om snabbmat så tidigt (sent?) på morgonen, för nu mår jag så illa att jag varit tvungen att gå och kräkas två gånger. Lyckades få ca 1 timmas sömn nu på morgonen. Så jag är helt slut och mår riktigt kasst. Som tur är inte mamma och pappa hemma, dom hade varit helt säkra på att jag var bakis. Ska jag vara ärlig känner jag mig det också.




oh no!


Saknar redan skolan, hur ska detta gå?


 


Ett, två, tre, fyra, fem, sex...



Okej, nu måste jag skärpa mig. No more thinking, it only makes me depressed. Inga mera känslor, dom ska jag fan gömma så långt in jag bara kan. Bara glädje och ett "räkna till tio" när något gör mig frustrerad.
Fan vad lätt det låter - men fan va svårt det är.




Maybe..



I don't wanna be the one to say goodbye
But I will, I will, I will
I don't wanna sit on the pavement while you fly
But I will, I will, oh yes I will

'Cause maybe in the future, you're gonna come back
You're gonna come back around
Maybe in the future you're gonna come back
You're gonna come back

Oh, the only way to really know, is to really let it go
Maybe you're gonna come back, you're gonna come back
You're gonna come back to me

I don't wanna be the first to let it go
But I know, I know, I know
If you have the last hands that I want to hold
Then I know I've got to let them go


 

 


(2010-06-05)



Jag ramlade över tröskeln. Jag ramlade över den jävla trösklen och nu är jag fast. Jag som var så stadig på foten.




eller nått




Jag skrev ett inlägg, sen försvann de. :PPppPppPPP




I just realized..



Saknar pojkarna. Saknar sebastian, saknar oscar.




Smörgåstårta till frukost!


Fyllde som sagt år igår.. Jag och kristin slet halva dagen med att baka två skit goda tårtor. (bara elin som är kräsen ;)) På kvällen drog vi ner till fjortisfesten på nixta men jag tröttnade ganska fort så jag och kristin drog hem 12. Jag frös och det regnade, inte toppen direkt.









Don't need no drama.



Been there, done that-




Idag är det ingen vanligt dag, för idag är det maddes födelsedag!



Yes, så är det. Grattis till mig. Äntligen en ålder att skylla ifrån sig på. Det låter galet mycket bättre att köra på "Mamma jag är fan sjutton" om man åker fast för fylleri. Since det blev lite party-mys igår vid rudan med bästaste folket, tänkte jag vara smart och förbereda med lite proviva eftersom min mage inte tål alkohol. Bestämde mig för att prova en av de nya gul kiwi och mangostan (vafan de nu är). Men de skulle jag inte gjort. Det smakar konstgjort och jätte starkt. Ska hålla mig till klassikerna i fortsättningen!



NAJS



Dunkar och taggar inför ikväll. Det blir grillning med lite folk på rudan runt 8. Härligt härlig, NU är det sommar.




My messy mind..



Vem försöker jag lura?
Jag kan inte gå omkring och låtsas längre. Jag kan inte låtsas som om jag inte tänker på honom. För jag gör det. Hela tiden. När jag är med dig tänker jag på honom. Jag vill inte att det ska vara så, men jag vet inte hur jag ska få honom ut ur mitt huvud. Jag vet precis vad jag behöver från dig, men jag kan inte prata med dig för att jag är så jävla osäker. Jag är livrädd för att öppna mig. Jag vet aldrig vad du vill eller vad du tänker på. Det gör mig så frustrerad, och då tänker jag - och då jämför jag - och då blir jag deprimerad. Vem är du och vart vill du komma med det här? Vilken är din favoritfärg? Vilken är din favoritfilm genom tiderna? Vad driver dig till vansinne? Jag vet ingenting. Jag visste allt om honom, jag kunde trycka på hans knappar som jag ville för jag visste precis vart hans gränser låg. Jag är rädd för att vara mig själv eftersom du inte visar något som hellst intresse när jag pratar. Då börjar jag mumla. "Va?" Är allt du nånsin säger. Och tillslut så är jag bara tyst. Då frågar du alltid varför jag är så sur. Det sårar att du inte förstår. Jag vet inte vad jag ska göra. Såhär kan det bara inte vara. Jag har inte tålamod för det.
Fuck it.




Dagens horoskop



Det är dags att reda ut en missämja mellan dig och din partner. Detta med att - "jag ska inte ta första steget" - är inte det lite väl barnsligt? Vem vinner på en sådan attityd? Bete dig som en vuxen om du vill bli bemött som en sådan!



http://www.zodiaken.net/dagen/






Detta horoskopet stämmer nästan alltid, riktigt läskigt ibland. Testa.



Fan va härligt!



Vem är det som fått ett nytt sommarjobb? JAG. Fick en helt nytt jobb. Varför? Jag har ingen jävla aning men glad som satan är jag! Balders resturang, 7 juli till 23 juli. Ringde på direkten och blev ombedd att ringa upp om en halvtimma. Håll tummarna för mig nu! :D



Damn it!



Man laddar ner massa musik och är skit nöjd. Självklart tänker man inte på att lyssna om kvalitén är okej. När man sen lägger sig och ska lyssna och upptäcker att ungefär hälften har skitkass kvalité blir man lite frustrerad.
Gör om - Gör rätt.








<3


It's cold again and I do not know what to do

I need a friend, but all I really want is you
Where have you been? I haven't seen you for so long
I guess you're gone
You're really gone
So long ago you told me you'd never leave
What do you know. Things have changed so suddenly
Here I am. I am moving on without you
Without you





Så jävla blåst!


Gorde tummis med min lärare att jag skulle fixa läxorna tills på onsdag..

Synd för henne att det är pinkieswear som gäller, SUCKER!






Efterblivna idiot...



Pappa har gett mig fetaste utskällningen förut över att jag laddat hem musik, film osv. Han säger att jag ska be honom göra det åt mig, men vafan händer när jag frågar? Jag får feta utskällningen för det också. "Sluta tjata", "Sluta ställa massa krav på andra". VAFAN ÄR PROBLEMET!? Nu skiter jag i idioten och kör på mitt eget sätt, han får fan skylla sig själv.




Förbannad!



Nu har jag ringt sommar jobbet IGEN och det är ingen som svarar. Vafan är det för skit? Hur ska man kunna höra av sig om ingen svarar? Lämnade ett meddelande iaf, hoppas dom hör vad jag säger även om jag mumlar sönder.





Måndag morgon, ja visst..



Paniken när hårborsten gått upp i rök, hårsprayen är slut och skjortan är skrynklig!







Poppis har eget glassmärke också!



 

 

 

 


Making plans..



Chill helg, har inte gjort ett skit bara sovit och lyssnat på musik. Nya stjärnan i mitt liv heter Matt Wertz. (han i förra inlägget) Sjukt skön röst har grabben.
Just nu sitter jag här och snackar avslutning med Kristin och hittils låter allt awesome, hoppas verkligen det blir bra!




The day forever died.



I can't believe that you're gone, without a trace

I can't believe you've got no tears upon your face
While mine is soaking wet, making up for your lack I guess

That's how it is in love, or out of love as I sit now
Without you next to me, wishing things that just can't be

It's all that I can do
To sit back and watch it all blow through

Should've been so good
Could've been so right
That was before the day forever died
Wishing on what-ifs
Taking my chances
That was before the day forever died

There's nothing left to be said, its all been spoken
In spite of words you could not find for me
I guess you came out ahead, and now I'm broken
Into a man ashamed to show his face

Walking away seems so easy for you
So why's it gotta be so hard for me
To see that it's over
But for so long, love was just you and me

 

 


Så kan det gå



Äter sån där orange melon. Det är gott.





Lesson learned



Sometimes
Some lies
Can take a minute
To fully realize
His tears
Your eyes
Thirty seconds to apologize
You give it one more chance
Just like the time before
But he already know you'd give a hundred more
Until that night in bed
You wake up in a sweat
You're racing to the door
Can't take it anymore

I was burned but I called it a lesson learned
Mistake overturned
So I call it a lesson learned
My soul has returned
So I call it a lesson learned
Another lesson learned

Life perfect
Ain't perfect
If you don't know what the struggle's for
Falling down ain't falling down
If you don't cry when you hit the floor
It's called the past cause I'm getting past
And I ain't nothing like I was before
You ought to see me now


 


Lifes perfect, aint perfect.




Livet är perfekt såhär - utan krav och skyldigheter. Att inte riktigt vara inne utan att stå på tröskeln och bara ta det som det kommer. Att kunna backa ut om jag känner för det. Jag har inte drunknat, jag bara flyter på. Jag vet inte om det är så det ska vara men det känns helt okej. Omedveten är lycklig.






Helveteeeeeeeee



Har glömt bort att ringa sommarjobbet och nu hamnar jag på telefonsvararen! Vad ska jag göra?







Summer is sweet


Varken idag eller igår blev det skola. Jag känner att det bara är onödigt och allmänt jobbigt. Idag vaknade jag upp brevid en söt liten sak som borde inse att hans hår är allra finast på morgonen. Vi sov och kollade på new moon halva dagen. Kom nyss hem från stan idag igen. Idag var jag, elin, mulle och linnea inne på grönan och kollade mando diao. Eftersom jag bara kan 2 låtar var det väl inte sådär det roligaste jag gjort men det blev en helt okej fredagskväll. Ungefär mitt i konserten blev det för mycket dock, en äcklig gubbe och hans skabbiga ragg trängde sig emellan så jag och elin hamnade ifrån mulle och linnea. Där stod vi med två kurder som gred sig mot oss bakifrån, ett galet psyko hoppade vilt omkring till höger, två skabbiga 40+ are som grovhånglar framför oss och till vänster står killen med feta lökringarna precis i min ansiktshöjd. Då drog vi. Blev till att sitta på ett räcke och käka en rem istället. Mycket bättre.






Heldag med Mullen




Idag har jag också lekt att jag har ett liv. Åkte in till stan med världensbästastemulle och promenerade, fotade, käkade och kollade på en massa galna studenter. De var kul och vi blev galet sugna! Bara två år kvar sen smäller det! :D











saaaaaay whaaaaaat?





Soriii för den kassa uppdateringen men jag har lekt att jag har ett liv. Skriver om vafan de e som händer imorgon för nu håller jag på att somna sittandes!



Ps. Min fot har somnat.



Pss. Mina fötter STINKER







RSS 2.0