Love and other stuff




Mår lite för dåligt för att blogga just nu. Jag har ett beslut jag måste ta som sliter mig i stycken.






Torsdag



Ja vad ska man säga. Im fucked up.

over and out





Trött på livet



Usch vilken kass vecka jag har, mår verkligen piss. Jag är så trött på allt. Jag har så mycket att göra att jag inte orkar börja. Vill krypa in under täcket och låtsas vara sjuk. Kanske gå och stoppa fingrarna i halsen och säga till mamma att jag måste vara hemma de sista dagarna innan lovet. Bara ta det lungt och vara för mig själv.




Dagens horoskop



"Du har en del bestyr som du måste ta tag i hemma. Det irriterar dig att du inte fritt kan disponera din tid som du vill. Men det är småsaker det handlar om. Sätter du full fart har du klarat av dina måsten och då kan du ostört ägna dig åt det du vill."

http://zodiaken.net/dagen


No shit?




Jävla klantarsel jag är...



Igårkväll gick jag och la mig och läste i min säng. Innan jag vet ordet av det vaknar jag med ett ryck av ett sms. Det är ljust i mitt rum, klockan visar 09.02 och jag är fullt påklädd.
Jag har alltså somnat med kläderna på medans jag låg och läste och sovit så hela natten. Självklart var inte klockan ställd och jag försov mig över hela engelskan och svenska, då det var sista chansen på redovisning. Skitbra, verkligen. Du blir det IG på den uppgiften också.. Vilket jävla flyt jag har.




Dagens sexualkunskap.



Vi har haft sex och samlevnad i skolan idag. Här är en bild från sista förläsningen.



De två understa punkterna påminner mig om nån. Hmm.. vem kan de vara?




Gissa maträtten



 

Min midag idag, kände mig väldigt kreativ.

Om ni inte ser vad det är så är det soyakorv på en salladsbädd med ett osttäcke, tomater, hamburgerdressing och ketchup. Budget lyx!

 

 

 


depp



Sitter i köket fortfarade även om de va ett bra tag sen jag åt. Är helt jävla slutkörd.. Börjar 8 imorgon.. De e fan ingen bra vecka. Måste plugga.. Snälla skjut mig.




ARG vs. GLAD






klick




trött på skiten



Ångest, ångest, ågest!
Jag ligger efter så mycket i skolan. Jag vet inte ens vart jag ska börja! Blir så jävla arg på våran fittiga äckel lärare, ska trycka ner alla äckliga prov i hennes hals. Hon är helt körd och jag hoppas hon dör.




Skriiiidskoooor



Kass uppdate de blev idag då. Drog från skolan tidigt för att åka skridskor med krissapissa. Vi åkte nästan 2 timmar runt rudansjön och bara snackade massa. Kvalitets tid. <3


Bilder från krissas blogg.



Btw så tog det mig tio minuter att äta e banan på lunchen på grund av att jag inte kan tugga. Typ nån sorts rekord?




Usch

 

 

Svullen, ledsen, hungrig och snart helt utan bedövning. Det blöder men jag ska försöka suga i mig en smoothie nu.

 

 


Klagan




Okej, hemma från tandläkaren den här veckan också då. Idag ryckte han tänderna på vänster sida. Rycka tänder toppar nästan listan på de värsta saker jag varit med om. Då ett är när jag bröt armen, två är sjukhusvistelsen i sommras och tre när jag hade världens värsta halsfluss. Mina tänder är lite speciella, dom sitter liksom insvepta i tandkött som han tog sönder för att de skulle komma ut lättare. Alldeles svettig och skakig var jag när jag ställde mig upp efter skiten. Sprang nästan ut därifrån.

Nu har vi inhandlat måltidsersättning, ingredienser till smoothie och pulverpotatismos som jag ska käka de närmsta dagarna när jag inte kan tugga. Även avokado och jordnötssmör har vi köpt så jag får i mig lite fett.

Nu börjar bedövningen släppa också. Den tog inte riktigt på insidan så de gör svinigt ont där just nu, plus att den tanden satt som sten. Helt sjukt.





Pissdag

Sitter på min vanliga håltimma innan matsalen öppnar. Idag blev det mjukisdag ala mjukisbyxor. Lätt värt eftersom det är en riktig pissdag! Försenade tåg, äcklig mat i skolan, rycka tänder och ingen middag förns det slutat blöda ikväll. Grymt.

Yoga



Vår lärare Josefin dödade mig idag på yogan! Vi satt och höll oss själva i stortån med raka ben och tryckte huvudet mot knäna. Så ställer hon sig bakom ryggen och tryckte. Jääääävlar va ont det gjorde!
Dock gick det väldigt bra efter det, kunde så i hundens ställning eller vad den heter med hälarna i marke, samt gå ihop och stå med raka ben och händerna i backen.




hundens ställning



Tisdag

Känner att våran skola är grymt bra ibland asså. 2 av 4 lektioner blev inställda idag. Så från 9-12 har vi haft håltimma. Sen har vi ett 40min långt hack mellan multimedian och aerobicsen. Dock ska vi ha yoga på arobicsen så dagen är rätt värd i varje fall. Var ju ett tag sen.

Hat




Och för att göra dagen ännu lite bättre har mina favoritbyxor gått sönder och nått svin har ätit upp mina nudlar!







Fitt facebook


Alla hjärtans dag






"Firar" med lite hjärtan till mig. Köpte en till mamma också, för hennes egna pengar dvs. Men de e tanken som räknas eller hur?




My boo



Madde är lycklig för att Mulle är hemma. <3




Vi har varit inne i stan och fikat på Tullys och nu känns allt som vanligt igen. Jag känner mig faktiskt rätt halv utan dig bvän.



Tha mulle is in tha house



Vet ni? Vet ni? Vet ni?

MULLE är fucking hemma! Och vet ni vad vi gör? ÄTER CHOKLAD. Surprise? Nej. :)





Vi i våra bästa dar




Aktuellt



Några kanske vet att jag är rätt insatt i det här med Japans slakt av flasknos delfiner. Det är bland det vidrigaste jag sett.




Det hade lovats att slakten skulle bli humanare, men den enda skillnaden är att de nu använder en metod som bara gör att det inte rinner ut lika mycket blod i vattnet. Jag blir lika illa berörd vare gång jag ser det. Jag skulle vilja hugga in en spik i deras nacke och sen hålla dom under vattnet och kolla hur kul dom tycker att det är då.





Åt helvete






Åh, Alla hjärtans dag på måndag GUD VA ROLIGT. Dagen då alla par har en chans att vara extra söta mot varandra och dagen då alla singlar ska känna sig extra ensamma och patetiska. Sweet, verkligen.







Shiiieeet



Nystädat rum, nyrakade ben och porriga underkläder bjuder kvällen på idag.

"För vems skull då?" Tänker ni.

Ingen alls faktiskt. Tråkigt nog. Så blir de bara när man hade ångest över att man inte längre såg golvet, ska till gymmet imorgon och inte hade några rena sköna underkläder.


Så nu sitter jag här hur redo som helst och väntar på ingenting. Hoppas alla andra har en roligare lördagskväll än mig iallafall.




Arj chey


En sak som jag kom på när jag va och handlade på ica för en stund sen var, att när jag dragit ut de två tänderna som är kvar, så kommer jag inte kunna tugga. Och därför inte kunna äta normal mat. Det innebär att jag kommer behöva leva på fil och youghurt. Mina luncher kommer bestå av måltidsersättning, ni vet såna där bantningsdrycker? Kul! Jag kommer fan bli undernärd. Och vet ni vems fel de är? De e den idiotiska gubben som jobbade på folktandvården i handen för några år sen.

När jag var där för några år sen alltså, så kollade han bara lite snabbt och sa att jag skulle vänta tills jag tappat dom. HORGUBBE? Jag tappade typ 1 eller två tänder efter de, och de va typ 3 år sen jag va där. Hade jag haft tandläkaren jag träffade denna gången så hade jag antagligen haft tandställning redan, kanske till och med varit klar! Jag e så jävla förbannad. Ska ta reda på vem han är, mörda hans fru, repa hans bil, sparka han i magen och spotta honom i ansiktet när han ligger. Gubbjävel...


Därför bojkottar jag folktandvården. Privat på stureplan blir grymt.




Ps: Om "gubbjäveln" skulle av nån andlednign läsa det här så är det bara en påhittad historia.

Vill ju inte bli åtalad för olaga hot liksom. :)



Veronica Maggio



Idag släppte Maggio sin nya singel "Jag kommer"! Riktigt grym är den. Längtar till tusen efter hennes album "Satan i Gatan" som släpps den 27 april. Albumet är skrivet och producerat av Veronica Maggio och Christian Walz.



Veronica Maggio – Jag kommer






Semla



Mor och far kom hem med ett par semlor för en stund sen. Helt gudomligt.

Jag är så grovt uttråkad att jag skulle kunna börja gråta. Ska antagligen försöka få lite ork till att städa och så. Kanske tvätta lite kläder tillochmed. Sen när jag e klar ska jag skjuta mig för att det inte kommer finnas nått att göra. Chiao.





Happy ending



This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,
No Happy Ending.

Wake up in the morning, stumble on my life
Can't get no love without sacrifice
If anything should happen, I guess I wish you well
A little bit of heaven, but a little bit of hell

This is the hardest story that I've ever told
No hope, no love, no glory
Happy endings gone forever more
I feel as if I'm wasted
And I'm wastin' every day


MIKA – Happy Ending





Dagens horoskop



"Det blir en neutral dag med få sensationer. Ett bra tillfälle att checka upp saker som du normalt brukar ha svårt att få tiden att räcka till för. En kurs som du har funderat på att gå kan du nu också passa på och ta reda på lite mera fakta om."

http://www.zodiaken.net/dagen





Myspys



Som alla antagligen har märkt så är alla bussar och tåg inställda pågrund av snökaoset. Det innebär att jag ligger här i min varma, mjuka, älskade säng. Legat och slumrat lite sen 7 och lyssnat lite på The Fray. Ska strax gå upp och göra mig en asnajs frukost. Lite ledsen är jag dock, inget gym blev det idag. That sucks!





Så det kan gå



Helt otroligt vad lite mat, socker och bra musik kan göra. Blev på sjukt bra humör och pigg helt plöstligt. Hur ska jag nu sova? :o




Bed sweet bed



Hemma och har äntligen fått lite mat i magen! Torsdagar är hemska, långa lektioner hela dagen. Dock har jag varit väldigt osocial idag och typ suttit framför datorn med lurarna i. Jobbat bra (om man bortser från att jag sket i provet) ända tills sista lektionen då jag inte hade nån energi kvar alls.
Är helt slut och på kasst humör idag. Ska nog bara skita i att oroa mig över att jag inte pluggat nått den här veckan, och gå och lägga mig tidigt istället.




Torsdag



Helt gudomligt att vakna upp med blod i mungipan och en obeskrivligt vidrig smak i munnen. Idag känner jag mig på topp! Verkligen.

 


JT




Första gången vi kysstes var magisk. Jag blev alldeles yr och det kryllade av fjärilar i min mage. Efter dig har jag letat efter något liknande. Men ingen känsla har varit i närheten. Jag har verkligen försökt, trott att känslan kanske växer fram.

Hur hittar man samma känsla igen?

Jag börjar tro att jag ska låta bli att helt leta och då kanske den kommer till mig. Men sanningen är den att jag egentligen inte letar, utan allt kommer till mig. Jag är bara inte stark nog att stänga alla ute. Nån kan ju vara rätt.. Hur ska jag veta de om jag inte ger det en chans?





Synd om mig



Bedövningen har släppt, det gör lite ont. Just nu sitter jag och önskar att käften skulle sluta blöda så jag kan äta. Jag är vrålhungrig. :(




LOKA



Juste! Glömde nästan bort att jag och Kristin fixade varsit gratisprov av nya Loka smaken - citron och vattenmelon! Den var super god! En ny favorit kanske?

 

 

 


TandläkarN



Tjoho, sitter hemma hos mig med Kristin. Jag är för till fället bedövad i halva ansiktet typ. Har dragit ut tänder idag. Har nämnligen massa mjölktänder kvar. Tre drog jag ut idag på höger sida. Nästa onsdag blir det de sista 2 på vänster.



 

 

 


Me, myself and I



I think i've got commitment issues. I always want what i can't have. I also think i'm fake, curious, kind of a slut, scared and confused. I'm never satisfied.






Tillochmed mitt horoskop driver om mig....



"Under långliga tider har den trasslat med än det ena än det andra för dig. Återigen är det störningar i ett partnerförhållande. Otroligt vad du måste ha lärt dig mycket de senaste åren. Du kanske ska skriva en bok om alla dina upplevelser?"

http://www.zodiaken.net/dagen/





A nosejob



Hur roligt är det inte att sitta och kolla på folk på tåget? Man blir förvånad över hur många vuxna som petar sig i näsan.




School



Sitter i skolan och borde plugga men det går som vanligt. Jag e bra på att koncentrera mig. Eller?
Snart blire iaf aerobics och efter de subway med Kristin. :)

http://krissas.blogg.se



Longing for change



Har brist på saker att skriva om. Mina dagar ser likadana ut varje vecka. Skola, träna, äta, sova osv. Socialt? Ne. Fett med uttråkad är jag. Tycker snön kan ta och försvinna så vi får lite vår och värme istället. Det är i varje fall skönt att dagarna börjar bli ljusare igen.







Godmorgon



Godmorgon på er. Sitter just nu och käkar lite frukost. Har sovit hos johan inatt så jag kom hem hit för typ 40 minuter sen. Börjar ju halv 10 idag så det känder onödigt att åka direkt till skolan när man kan stanna förbi hemma och käka en ordentlig frukost. Så slipper man dö innan lunchen liksom. Ska väl börja röra mig strax, fotolektion är det på schemat idag. Skoj!




Vårkänslor





Sitter och njuter av en perfekt frukost bestående av en fruktsallad av kiwi, melon och banan (med en skvätt youghurt, linfrön och sesamfrön) och en knäckemacka med keso, ägg och kaviar. Och juice såklart! MUMS

Ute skiner solen och jag ska strax sticka iväg till gymmet. Härlig dag!



Fuerteventura 2010

 

 







Ta mig tillbaka!




Min lördagskväll





Har även förstorat läpparna för er som inte visste de.


Tankfull



Känslor är allt bra knasiga ibland.




Vitaminer



Inget bloggande på hela fredagen, så kan de gå! När jag kom hem från skolan igår så blev det direkt in i en dusch och sen fixa käk till la familia. Tog halv 7 bussen till lisö där natten spenderades med johan.


Idag har jag fixat vitaminer till en trött chey. Även bars och torkad frukt till gymmet. Jag är så jävla seriös.

MittVal Vegetarian



The times of my life

 





















Lunch time






Laddar med en asgrym lunch. Smoothie och knäckemacka med ost och paprika!



Smoothie:

1 dl proviva björnbär
2 dl jordgubbsfil
Frusna Jordgbbar och hallon




Hans update:



Nu på morgonen har Hans tillstånd förbättras. Han ligger inte längre och flyter på sidan utan simmar själv igen. Han har skadat sig på huvudet men jag tror inte det är nån fara. Han simmar fortfarande mest vid ytan dock. Jag har också fixat pumpen så det inte ska kunna hända igen. Heja lilla kampis!




Stackars fishy!



Hittade min lilla Hans med huvudet i insuget i pumpen nyss! Vet inte hur länge han suttit fast där, kanske 20 minuter. Jag skakade loss honom och nu är han alldeles seg och slapp. Tror han fick syrebrist. Han kommer antagligen dö inom några timmar. Stackars lilla fisken.





Låtar man aldrig tröttnar på



I'm such a sinner, you're such a star
I'm no beginner, so set the heaven on fire
When there's no turning back from who we are
No matter what we're through
I'm gonna run to you

We used to fool around every night,
live like a virgin everyday
Now everything's so out of control
and I'm just an old cliché

Oh, hold on, wait and stop, there's just one thing that you should know
All I wanna do is make it right and run back to you

 

Fibes, Oh Fibes! – Run to You

 

 


Foodlover I am





Tänkte rekomendera Kasvis filéer till alla som e intresserade. De är till största delen gjorda på soyaprotein och är färdiglagade när man köper dom, så de behöver bara värmas. Smaken påminner om kyckling som de flesta quorn produkter gör. Har blivit en favorit för min del.

På bilden har jag bara värmt filéerna i ugnen, kokat fullkorns couscous och gjort en tomatsås på krossade tomater, vitlök, basilika, salt och peppar. Superenkelt och gott!








Gymaholic?



Asså jag måste bara påpeka att nya schemat på gymmet äger! Kör verkligen igenom hela kroppen nu. Tror även det börjar hända någonting med min kondition. Blir inte alls lika trött i uppvärmningen längre. Taggad till tusen!



1:a februari



Sov ikapp inatt. 9-7, sköööönt. Dock så sög min skoldag för jag tappade bort mina nycklar. Det innebär att jag inte får någon mat och inte kommer in i hemvisten. Inte lika skönt.
Sen hade killen på aerobicsen den värsta rövsvetten jag nånsing sett, fyfan. De va rena rama översvämmningen i Grand canyon kan jag lova.




RSS 2.0