frusen cheesecake
200 g fullkornskex
1 1/2 dl smör
200 g vit choklad
2 äggulor
400 g philadelphiaost
1/2 dl vispgrädde
2 äggvitor
Tilbehör:
Färska bär/ frukt
-Sätt ugnen på 200 ºC. Krossa kex och rör ihop dem med smält smör. Tryck ut degen i formen.
-Se till att degen täcker kanterna på formen väl. Grädda mitt i ugnen, ca. 10 min. Låt svalna.

-Smält chokladen över vattenbad. Låt den svalna av och vispa i äggulan. Blanda i philadelphiaosten och rör tills massan är fin och slät. Vispa grädde och äggvita var för sig

-Blanda först i vispgrädden och därefter de vispade äggvitorna i chokladsmeten.

Bred ut smeten över kexbottnen och ställ formen i frysen några timmar - eller helst över natten.
Ta ut kakan och garnera den med färska bär eller frukt. Låt den stå i rumstemperatur i ca. 10 min. före servering.

Enjoy!

-Smält chokladen över vattenbad. Låt den svalna av och vispa i äggulan. Blanda i philadelphiaosten och rör tills massan är fin och slät. Vispa grädde och äggvita var för sig



-Blanda först i vispgrädden och därefter de vispade äggvitorna i chokladsmeten.


Bred ut smeten över kexbottnen och ställ formen i frysen några timmar - eller helst över natten.
Ta ut kakan och garnera den med färska bär eller frukt. Låt den stå i rumstemperatur i ca. 10 min. före servering.

Enjoy!
Kommentarer
Postat av: sexguru
fett gott :D
Trackback